SAN SNOVA

Pogledajte penthouse vrijedan više od maksimalnog pogotka na Eurojackpotu: sef veličine sobe dobit ćete gratis

Kupac ovoga stana uživat će u spektakularnom pogledu na najljepše dijelove Dubaija

 SHUTTERSTOCK

Svi ponekad pustimo mašti na volju i sanjamo kako bismo potrošili maksimalni zgoditak na igrama na sreću. Pritom zamišljamo nekretnine kakve bismo si priuštili, putovanja do egzotičnih destinacija, nova iskustva koja bismo tim novcem mogli kupiti...

Ali za neke nekretnine ni mašta ponekad nije dovoljna. Sumnjamo da biste u sklopu svoje spavaće sobe zamislili i veliku dnevnu sobu, kao ni sef u koji ulazite kroz vrata normalne veličine. A upravo takva spavaća soba odnedavno je u ponudi, zajedno s ostalim prostorijama koje se protežu kroz tri etaže. Lokacija je prvoklasna - iz stana puca pogled na skyline Dubaija, kao i na prekrasnu marinu, na rubu koje se zgrada i nalazi.

Uistinu nije riječ o običnom penthouseu - to je pravo umjetničko djelo, od atraktivne arhitekture do pažljivo postavljenih umjetničkih djela u interijeru. Ovaj luksuzni stan proteže se na čak tri kata, a nalazi se u srcu najprestižnije četvrti Palm Jumeirah Dubai. Iz gotovo svih prostorija puca lijep pogled na cijeli grad, od blistave Dubai Marine do plaža Palm Jumeiraha, a izravno i na Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu.

Popis sadržaja, objavljenih na stranici luxelist.io, poprilično je dugačak: tko kupi ovaj penthouse uživat će u vrhunskoj sauni, spa prostoru, vitality bazenu i vanjskom infinity bazenu, tu je još i kino dvorana, osiguran privatni pristup plaži, fitness centar te čak osam parkirnih mjesta u garaži.

U videu se može vidjeti da glavna spavaća soba ima zasebni dnevni boravak te ogroman ‘walk-in‘ ormar, nalik na showroom prostorije. U sklopu ‘ormara‘ je i zasebna soba s blindiranim vratima, namijenjena čuvanju dragocjenosti.

Cijena? Prava sitnica - tko želi uživati u maksimalnom luksuzu, morat će ‘iskrcati‘ čak 101 milijun dolara (93 milijuna eura).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 10:31