LUKSUZNI PROIZVOD

Pogledajte video: U kući u Zagrebu snimili smo novi tip kolijevke za bebe, pomiče se drugačije

 K.S.
Pomiče se u drugom smjeru, bebe nemaju kolike kad su u njoj, odmah se smire, pohvalila je mlada mama ovaj izum

Snimajući jedan divan projekt uređenja interijera kod Zagreba svidjela nam se jedna kolijevka za bebu, koja je relativno novi izum. Barem se ne sjećamo ovako nečeg od prije nekoliko godina. Kolijevka se sama ziba uz mehanizam, ali ne ide lijevo desno nego gore dolje dok stoji na stalku.

- Savršena je, bebe nemaju kolike kad su u njoj, ako se uznemire zbog bilo čega u tome se odmah smire - pohvalila je mlada mama ovaj izum.

Ona je koristi po danu, dok je navečer beba stara tri mjeseca u krevetiću klasičnom u spavaćoj sobi.

Onda sam saznala da se ova ljuljačka pojavila i u novoj sezoni Netflixove komedije Komplicirana trudnoća, ali ovdje ova turbo kolijevka služi za cjelodnevno korištenje, odnosno beba i noću tu spava. Možda i nije najnoviji izum i možda se već koristi neko kraće vrijeme, ali za majke koje su to postale prije više godina ovo je ipak skroz novi svijet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o kolijevki gadgetu za bebe do 15 kilograma, tvrtke Moonboon iz Danske, s kojim se može upravljati i s telefona. Kako objašnjavaju zašto ovo tako uspješno uspavljuje i smiruje bebe? Na svojoj stranici su napisali: "Moonboon uređaj za kolijevku osigurava nježne i sigurne pokrete gore i dolje, stvarajući najbolje okruženje za vaše dijete da pronađe mir, zaspi i bolje spava." Gumb ‘timer‘ na vrhu može se postaviti od 5 minuta do neograničenog broja sati. Gumb ‘tempo‘ na dnu koristi se za podešavanje brzine kolijevke prema potrebama djeteta. Najviše ih je motiviralo za ovaj proizvod, piše na njihovoj stranici, to da pruže dovoljno sna i roditeljima i djeci.

image
K.S./

Pitali smo vlasnicu ove kolijevke u kući kod Zagreba koliko one koštaju.

- Oko 700 eura, ali relativno se lako prodaju u drugu ruku po 500 eura - odgovorila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 18:08