Novi D

Pozitivan, inspirativan i poučan

Danas na kioscima potražite novi broj vašeg najdražeg časopisa D

Uskrs je prošao, dan je postao dulji, sunce nas grije sve češće, magnolije su procvjetale, ljubavni parovi leže po zelenim livadama, počela je sezona vjenčanja i kao da se veo neke pozitive spustio na sve nas. Upravo je takav i novi broj vašeg najdražeg časopisa D&D: prepun pozitive, lijepih boja, inspirativnih interijera i poučnih tema.

Obišli smo tri interijera na tri različite strane Hrvatske: 100 godina staro potkrovlje u centru Zagreba, drvenu goransku kuću u Mrkoplju i moderan stan u Osijeku s pogledom na katedralu Svetog Petra i Pavla.

Velika tema broja donosi 50 najčešćih pogrešaka koje svi radimo prilikom uređenja interijera te načine kako ih prepoznati i izbjeći ili ispraviti. Uz to, vrijeme je da se primimo i proljetnog čišćenja. Možda vam je inače mrsko, ali uz naše savjete bit će lakše nego ikad, a postoji mogućnost da će vam čak i biti zabavno, ali to ne jamčimo.

Ako razmišljate o tome da negdje u svom domu napravite mali radni kutak s kompjutorom, slikarskim platnom ili drugim sitnicama za hobi, sutra je vaš sretan dan. U velikom fotospecijalu skupili smo najbolje stvari iz hrvatskih trgovina za opremanje kućnog radnog kutka: stolovi i stolci, police, bilježnice, olovke, pribor…

U vrtnom specijalu naša dežurna urbana vrtlarica Andreja Čoh pokazuje kako napraviti zeleni zid uz pomoć Supersack vreće za kreiranje vertikalnih vrtova, koju je osmislila krajobrazna arhitektica Ivana Gršković.

Sve to, ali i još puno dobrih ideja i savjeta za opremanje, dekoriranje i uređenje pronaći ćete u nedjelju uz Jutarnji list za samo tri kune!

Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 11:38