KREATIVNO SREDIŠTE

Poznati hrvatski brend otvorio prvi showroom u Zagrebu: nova era elegancije i luksuza za kućne potrepštine

 Marina Tunjić
Sve što radimo, radimo imajući na umu krajnjeg korisnika, što smo i mi sami, rekla je Mia Antunović, osnivačica Moela

Moel, renomirani hrvatski brend poznat po svojim proizvodima za dom vrhunske kvalitete, otvorio je svoj prvi showroom u centru Zagreba. Na adresi Vlaška 82 Moel je sad još bliže svojim kupcima, nudeći jedinstveno i potpuno novo iskustvo. Ovaj prostor osmišljen je kao kreativno središte gdje potencijalni kupci mogu iz prve ruke osjetiti vrhunsku kvalitetu i dizajn Moelovih proizvoda.

image
Marina Tunjić
image
Marina Tunjić

Od svog osnutka, Moel je sinonim za visoko kvalitetne proizvode koji spajaju elegantan dizajn, vrhunsku udobnost i predanost održivosti. Od najfinijih posteljina do pažljivo izrađenih ručnika i kuhinjskih tekstila, svaki Moelov proizvod osmišljen je s jednim ciljem, a to je bolja kvaliteta svakodnevnog života svojih klijenata.

image
Marina Tunjić
image
Marina Tunjić
image
Marina Tunjić

"Sve što radimo, radimo imajući na umu krajnjeg korisnika, što smo i mi sami, i kako bi svatko tko uloži u naš proizvod bio zadovoljan. Ako se tako osjećaju uz naše proizvode onda smo mi svoj cilj ispunili", rekla je Mia Antunović, osnivačica brenda.

image
Marina Tunjić

"Sve što nudimo ne pristaje na nikakve kompromise. Naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i utjelovljuju sve ono što zastupamo - udobnost, eleganciju i trajnost", dodala je.

image
Marina Tunjić
image
Marina Tunjić

Zagrebački showroom nudi intiman i profinjen ambijent, potpuno u skladu sa sofisticiranom estetikom Moela. Svaki detalj, od interijera do izložbenih postava, pažljivo je odabran kako bi reflektirao suštinu brenda. Ovaj prostor neće biti samo usputni izlog, već i izvor inspiracije za sve one koji žele unijeti dašak elegancije i smirenosti u svoj dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 13:47