neobičan dizajner

Preuredit će stan u nekoliko sekundi i stolac postaviti na najneobičnije mjesto!

 /SHUTTERSTOCK

Psi znaju što vole i odmah će pokušati to bez ustezanja i dobiti, a jedan je zlatni retriver u tome otišao i "šapu dalje". Njemu je, naime, u kući izuzetno smetao raspored namještaja pa je, svaki put kad bi ih njegovi vlasnici stavili na mjesto koje su za njih predvidjeli, stolce odvukao u kut kraj ulaznih vrata.

Zlatni retriver imena Blue, koji na TikToku iz dana u dan oduševljava pratitelje na kanalu The Happiest Doggo, tako je odlučan u namjeri da svoj kutak za odmor smjesti na željenu lokaciju i nimalo mu ne smeta što je nekoliko metara udaljena od stola. Dapače, on svoj stolac gura njuškom i šapama dok ga ne smjesto točno kako je zamislio.

@blueberry8398 Silly blue..has always loved to sit in chairs…has not always understood chairs with wheels… #sillydog #goldenretriever ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Njegova vlasnica, kako je objasnila, isprva nije bila sigurna tko pomiče stolce po kući, no kako je Blue ostavljao tragove dlaka i poneku pseću igračku, nije bilo dvojbe da je baš on odlučio biti samoprozvani dizajner interijera u njihovom domu. Kazala je i da njezin pas inače voli ležati na povišenom pa se tako jednom pokušao popesti i na pilates loptu.

Zasad još nije uspio pomaknuti kauč, no kako ima još jednog četveronožnog pomagača, ne isključuju mogućnost da i njega jednog dana nađu u drugoj prostoriji. Ako i vi imate četveronožne sustanare i ne želite viditi ovakve ili slične bitke, pročitajte i naše savjete za uređenje doma u kojem žive kućni ljubimci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 13:21