PREDOBRO

Projekt koji će vam promijeniti život: Uzela je običan bijeli stolić i postavila pladanj, kada vidite što je napravila pasti će vam vilica

 /SHUTTERSTOCK

Ako tražite kreativna i pristupačna rješenja za uređenje doma na dobrom ste mjestu. Danas smo za vas izdvojili nama najdraže Ikeine projekte. Od stvaranja potpuno novog namještaja do povećanja prostora za pohranu, DIY entuzijasti na TikToku isprobali su sve. Ne samo da Ikeini hakovi mogu poboljšati praktičnost vašeg doma, već mogu dodati i estetsku vrijednost. Iako su predmeti obični, postoji mnogo načina da ih modernizirate.

Dok neki Ikeini hakovi mogu promijeniti vaš interijer na bolje, druge treba izbjegavati pod svaku cijenu. Nije svaki DIY vrijedan pokušaja, pogotovo ako može značajno oštetiti vaš prostor. S pomoću ovih savjeta i trikova odredite koji je hack idealan za vaš jedinstveni prostor.

Stvorite svjetleći izlog za cipele

Ovaj KALLAX koncept dokaz je da hakovi za pohranu mogu biti zabavni i funkcionalni. Ako želite stvoriti dinamičan izlog za svoje dragocjene stvari, ukradite inspiraciju iz ovog elegantnog, svjetlećeg izloga za cipele iz Ikee. Korisnik TikToka @shanebain_ koristio je jedinicu KALLAX veličine s četiri odjeljka. Zatim je zalijepio LED svjetiljke ispod svake police kako bi osvijetlio pregrade. Možete kupiti Basics LED lampe kako biste stvorili sličan učinak. Za razigran izgled odlučite se za Basics Color Changing varijantu.

Moderna, niskobudžetna komoda

Ikeina LACK TV klupa može se jednostavno pretvoriti u moderan stolić ili komodu. @sues_daily upotrijebila je RÖDEBY pladanj/ naslone za ruke za prekrivanje strana u teksturiranom drvenom sloju. Nakon što ih je obojila u bijelo, dodala je još jedan sloj krem ​​boje preko cijelog komada. Na kraju je pričvrstila nove drvene noge kako bi odgovarala estetici. Ako više volite moderniji izgled, možete se odlučiti za RÖDEBY u crnoj boji, ako ga ne želite bojati. Ako želite više prostora za pohranu u komodi, možete koristiti KALLAX TV jedinicu umjesto LACK.

@interiorxlifestyle Part 2 read the description IKEA HACK Part 2 What you need: •2 x IKEA BILLY shelves 80x28x106 cm •4 x IKEA BILLY extra shelves in 76×26 cm for the sides •8@x furniture casters • extra Billy shelves for more storage •you can find the instruction for the doors in my reels •counter top of your choice from ikea or marketplace:) #doityourself#makeover#transformatio#transformacion#tikeahacks#ikeadiy#ikeabilly#homedecor#diy#organization#apartmenttherapy#neutraldecor#budgetfriendly#kitchen#germaninteriorblogger#interiör#interiorinspiration#duzen#ikeahacks#ikeahackers#diyideas#diyhomedecor#diyiycrafts ♬ original sound - Marcel W.

Od BILLY police napravite stolić za kavu

Polica za knjige BILLY može biti puno više od puke jedinice za pohranu. Slijedite uputstva @interiorxlifestyle i okrenite komad na stranu. Zatim uklonite bočnu ploču BILLY jedinice i zamijenite je dužom BILLY policom. To će vam dati više prostora za dodavanje mramorne radne površine. Kao posljednji korak, dodajte kotače na dno svojih novih mobilnih kolica za kavu! Ako želite, možete dodati vrata kako biste sakrili unutarnje spremište. Za lakšu alternativu, objesite zavjesu preko prednje strane jedinice.

Moderan stolić za kavu od zdjela za posluživanje

Zaobljeni DIY stolići za kavu u trendu su, a lako je vidjeti zašto. @lonefoxhome stvorio je stolić za kavu inspiriran dizajnerom lijepljenjem tri seta (od po dvije) zdjela za posluživanje BLANDA MATT. Napravio je ploču stola od komada šperploče izrezane po njegovoj želji. Nakon što je izbrusio sve elemente, sve je dijelove prekrio tamnom bojom za drvo. Imajte na umu da mrlja može rezultirati neravnomjernom završnom obradom i na "nogama" i na vrhu šperploče.

Pretvorite držač tanjura u lebdeću policu za knjige

TikTok @carolinepaabol dokaz je da kreativno hakiranje ne mora biti komplicirano da bi imalo željeni učinak. Ako se želite okušati u DIY-u, ali niste spremni za veliki projekt, ovo je savršen trik koji možete isprobati. Sve što trebate učiniti je okrenuti OSTBIT držač tanjura i upotrijebiti dvostrano ljepilo kako biste stvorili lebdeću policu za knjige. Ako ste zabrinuti zbog težine knjiga, možete upotrijebiti jaku traku za montažu kao što je Gorilla‘s Tough & Clear Double-Sided Tape. Kako biste naglasili efekt lebdenja, pokušajte obojiti svoj OSTBIT držač tanjura u istu boju kao što je i vaš zid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 17:57