SKROMAN I PRIZEMAN

Rafael Nadal je zaradio preko 500 milijuna eura, a stan mu izgleda kao da je "digao kredit i jedva kupio 45 kvadrata"

 /SHUTTERSTOCK

Rafael Nadal jedan je od najpopularniji tenisača današnjice, samo ga na Instagramu prati 21,8 milijuna ljudi, a pretpostavlja se da je u karijeri zaradio preko 500 milijuna dolara, prenosi Nova.rs. Ipak, ima jedna jako zanimljiva stvar kod ovog popularnog sportaša, nešto što ne vidimo tako često, a to ja da je Nadal ostao prizeman, privržen svojoj obitelji i relativno skroman (bila mu je životna želja da ima jahtu pa ju je nedavno i kupio te krstario Mediteranom).

Osim ove jahte, kada bacite pogled na Nadalov život, a pogotovo njegov stan nikada ne biste mogli da pretpostaviti da je to čovjek koji je težak više od pola milijarde dolara.

Uvid u svoj skromni dom Španjolac je pružio svojim pratiteljima prilikom Svjetskog prvenstva u Katru kada je objavio fotografiju iz obiteljskog doma i drugi put kako podržava Španjolsku protiv Hrvatske u toku nedavnog Europskog prvenstva.

I dok je većina samo prešla preko ove fotografije primijetivši da Nadal gleda utakmicu i nastavila dalje skrolati kod naših susjeda u Srbiji se rasplamsala prava rasprava oko toga gdje to živi Nadal. Jedan komentar je sakupio više od 336 tisuća pregleda.

Naime, Srbi su bili uvelike iznenađeni domom u kojem živi Nadal pa je jedan komentar glasio:

„Brat Nadal zaradio 500 miliona u karijeri, a gajba mu izgleda kao da je digao kredit i kupio 45 kvadrata u Mirijevu III“.

Iako je ovo Srbima, a možda i nama neshvatljivo, ovaj stan je samo pokazatelj koliko je zapravo Nadal ostao skroman i da su mu potrebne sasvim obične stvari da bi potpuno uživao. Jedan je od najpoznatijih sportaša na svijetu ipak je odabrao ostati vjeran sebi i svojim korjenima.

Prema pisanju portala tenisač se druži i dalje sa svim prijateljima iz djetinjstva, suprugu je upoznao na inicijativu sestre… Jednostavno, miran i povučen, samo je prihvatio da tenis, jedino što igra tako dobro tenis da se upisao u povijest. Gledajući brojeve i rezultate samo je jedan čovjek u povijesti igre uspješniji od njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 14:05