ŠTO VI MISLITE?

"Supruga i ja se stalno svađamo oko njezinog ‘glupog‘ hobija s hladnjakom. Ne vidim smisla u tome"

 /SHUTTERSTOCK

Frustrirani muž progovorio je o svojoj svađi sa svojom suprugom, uzrokovanoj njezinim najnovijim hobijem koji ima veze s hladnjakom. Uzrujani suprug na društvenoj mreži objašnjava kako ga je nakon što ju je suočio s problemom, počela hladnokrvno promatrati

Redditor Icy-Shelter9897 podijelio je objasnio je da je njegova supruga počela "uređivati hladnjak" kako bi poboljšala svoj dom.

"Pretpostavljam da je to nedavni trend jer nikad nisam čuo za to. Počela nam je ukrašavati hladnjak, a meni je to jako išlo na živce; na primjer, stavila je cvijeće u hladnjak, u vaze, ispred hrane pa morate pomicati stvari samo da dođete do hrane. Svu nam je hranu stavljala u otmjene košare, staklenke i slične stvari." - objasnio je uznemireno.

Iako mu je to bilo nezgodno, objasnio je da mu njezina nova navika nije previše smetala - barem u početku, prenosi The Sun.

"U početku mi nije bilo svejedno jer ionako ne moram puno koristiti hladnjak. Ali ona postaje previše pedantna s tim i dodaje previše dekora. Zbog toga je hladnjak za mene postao vrlo neprivlačan." - napisao je na Redditu.

Što je još gore, to je izazvalo svađe između para kada on koristi hladnjak.

"Uzruja se kad uzmem nešto iz hladnjaka i ne vratim stvari savršeno. Ona to stalno shvaća kao osobnu uvredu i ponaša se kao da sam učinio nešto da je namjerno povrijedim, iako nisam. Jednostavno smatram da je nepotrebno održavati tako organiziran hladnjak. Prije nego što je počela ovo, trebalo bi mi 30 sekundi da na brzinu uzmem nešto iz hladnjaka, ali sada je to cijela muka."- kaže.

Nakon što je uzeo namirnice iz hladnjaka, supruga ga je optužila da ga je ostavio u "neredu".

"Objasnio sam kako smatram da je hobi glup, a ona može ukrašavati druge stvari - to ne mora biti hladnjak. Smeta mi kad želim brzo jesti, posebno kad se vratim s posla gladan i umoran i želim nešto brzo prizalogajiti."- dodao je na svojoj dugoj objavi.

Njihovom sinu, također je ta situacija "smetala", a nakon toga supruga je odlučila prestati sa svađom i maknula je sve ukrase iz hladnjaka.

"Ali također se ponašala vrlo distancirano prema meni i jednostavno nije bila svoja i bila je čudna što se tiče intimnosti."

Komentatori su podijelili širok raspon mišljenja, uključujući one koji su smatrali da je hobi nepotreban, glup, predlagali im druge načine ukrašavanja vanjskog dijela hladnjaka i ostalo.

Mi se samo pitamo zna li njegova supruga da je podijelio ovu objavu s cijelim svijetom?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. kolovoz 2024 12:54