POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Supruga mu "zabranila" da svaki dan ide u lokalni kafić i gleda Euro pa je u vrtu napravio vlastiti kafić

 @thebakeking/screenshoot

Otac jedne curice, lud za nogometom, kojemu je supruga zabranila gledati svaku utakmicu Eura u lokalnom kafiću, odlučio je izgraditi svoju pivnicu u vrtu iza kuće, prenosi DailyMail.

image
@thebakeking/screenshoot

Ben Cullen, iz Ellesmere Porta u Cheshireu, opremio je prostor s pumpama za pivo, automatima i TV-om kako bi prostor odražavao ‘toplu atmosferu‘ starinskog puba. Projekt je započeo nekoliko mjeseci prije početka turnira kako bi izbjegao probleme sa svojom ženom.

Par ima trogodišnju kćer Willow, pa je Ben želio izgraditi nešto bliže kući kako bi mogao i dalje paziti na nju - i kafić je nazvao ‘The Willow Tree‘. 34-godišnjak je tada podijelio svoj završeni projekt na TikToku i sada organizira zabave za svaku utakmicu.

"Moja supruga nije baš razumjela da želim gledati sve utakmice. (Rekla je: ‘Gledat ćeš sve utakmice? Ti samo navijaš za Englesku?). Bilo je urnebesno. Stavljanje svih zastava i ukrasa bio joj je krajnji dokaz koliko uživam u svemu ovome. I Willow je na kraju mogla gledati utakmice, tako da je sve ispalo savršeno‘, rekao je Ben za DailyMail.

image
@thebakeking/screenshoot

Kako u nastavku prenosi portal, Ben radi kao slastičar i nije početnik u "uradi sam projektima" i ‘otkačenim projektima‘. Čak je postavio i džuboks, automat za voće i WC u svoj kućni pub.

Supruzi se ideja na kraju svidjela, ali nije prošla bez prigovaranja. Kako Ben prepričava, kad ga je vidjela da gradi kafić u vrtu vrlo brzo je dobio prigovore za lajsne koje nisu popravljene već mjesecima, ali u konačnici je i ona jako zadovoljna s onim što je napravio, a i velika je prednost što je jako blizu pa kad zatreba samo ga pozove u kuću.

image
@thebakeking/screenshoot

"Stvarno sam pokušao uhvatiti tu bit puba tako da se osjećam kao da sam u pravom pubu, ali s prednostima bez čekanja u redu i moje kćeri može biti s nama. Ima tri godine, ali stalno pita ‘možemo li ići u pub?‘ ili ‘možemo li večerati u pubu?‘ što je smiješno jer ona ne shvaća da to nije pravi pub", prepričava Ben.

Samoproglašeni ljubitelj pubova sada se nada da će potaknuti druge da izgrade svoj pub iz snova u vrtu jer je bio savršen dodatak za ljeto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:16