LUKSUZNO IZDANJE

Svečana promocija časopis D&D GOLD u poznatom zagrebačkom restoranu Dubravkin put

D&D Gold je najbolji magazin Jutarnjeg lista, crème de la crème naših izdanja, na koji samo jako ponosni, istaknuo je Goran Ogurlić, glavni urednik Jutarnjeg lista. U poznatom zagrebačkom restoranu Dubravkin put predstavljen glossy magazin za dizajn, arhitekturu i lifestyle

U čarobnoj atmosferi zagrebačkog restorana Dubravkin put, okruženog šumom, proslavljen je novi broj magazina D&D Gold, uspješnog izdanja Hanza Medije za dizajn, arhitekturu i lifestyle. Riječ je o godišnjem luksuznom izdanju idealnom za ljetne dane, listanje i čitanje na plaži, u kafiću s pogledom na more ili za opuštanje u ugodi vlastitog doma.

Promociji su prisustvovali članovi Uprave Hanza Medije Ana Hanžeković i Marko Smetiško, dok je glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić održao pozdravni govor.

RED DOT

- D&D Gold je najbolji magazin Jutarnjeg lista, crème de la crème naših izdanja, na koji samo jako ponosni - istaknuo je Goran Ogurlić.

Magazin D&D GOLD na kioscima u Hrvatskoj i BiH bit će cijelo ljeto, a nudi zanimljiv sadržaj na čak 180 stranica

Na proslavi su nam se pridružili mnogi protagonisti ovog specijalnog izdanja, dizajneri, arhitekti, proizvođači i zastupnici dizajn proizvoda te predstavnici nekih od najvećih trgovina namještajem. Među ostalima, prisustvovali su arhitekti Ivica Plavec, Andrija Rusan i supruga Jasminka, Tomislav Ćurković, Nikica Tabain, Margita Grubiša, Otto Barić, Filip Fiolić i drugi. Bio je tu i Miljenko Milinović s kćeri, vlasnik imanja Zaluka Heritage Estate uz Medvednicu o kojem u magazinu donosimo atraktivnu reportažu. Pridružili su se i Ksenija i Ivić Pašalić, jedni od protagonista naše priče o dizajnu kao biznisu. Komoda Waves njihove tvrtke Mundus Viridis osvojila je Red Dot. Prisustvovao je i arhitekt Vid Juračić, poznati youtuber, kao i Boran Patljak, dizajner interijera.

KUĆA NA HVARU

Luksuzni godišnji D&D GOLD pažljivo je stilizirano, sadržajno probrano i ekskluzivno izdanje na glossy papiru. U prodaji će biti cijelo ljeto. Ovo je treći broj, a prvi put je izdanje izašlo na nevjerojatnih 180 stranica po cijeni od 30 kuna.

Neke od tema koje možete pročitati su kako se kreću cijene stanova u regiji, u kojem je naselju najtraženije živjeti...

Pripremili smo zanimljive teme. Vodimo čitatelje u top-interijere u Hrvatskoj. Kamena kuća na Hvaru, futuristička vila na jednom drugom dalmatinskom otoku i dizajnerski stan u Zagrebu oduševit će mnoge vrhunskom estetikom, jednako kao i zadivljujućim interijerom i eksterijerom. Donosimo i temu o sedam autentičnih, uspješnih i jako zgodnih kreativaca iz Hrvatske. Kao temu broja odabrali smo nešto što smo dugo planirali, a sada smo to i uspjeli - život u regiji, odnosno o tome kakva je kultura stanovanja u Srbiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini.

Vodeći arhitekti u tim zemljama otkrili su nam kako se kreću cijene nekretnina u glavnim gradovima, koja su popularna naselja, gdje tamošnji stanovnici najradije kupuju komade namještaja i sitnice za dom, što se gradi i planira, koja su dobra mjesta za posjet i još puno toga kako bi nam što bolje približili navike i potrebe stambenog života u regiji. Uz to, odabrali su po jedan svoj projekt koji ilustrira život onih koji mare za dizajn i arhitekturu u Srbiji, Sloveniji i BiH, a mi smo pronašli i “obične” ljude koji su nam otvorili vrata svojih domova i ispričali nam kako su ih uređivali.

PROJEKTI

No, to nije sve. Najpoznatije hrvatske arhitekte zamolili smo da nam pokažu kako su izgledali njihovi najdraži projekti koji nikada nisu realizirani, nego su ostali samo na papiru, a donosimo i niz drugih tema.

Magazin D&D Gold potražite na svim kioscima i nabavite primjerak svog omiljenog ljetnog štiva o arhitekturi, dizajnu i kulturi stanovanja na čak 180 stranica. Ne propustite!

Foto: Tomislav Krišto/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 18:20