SMIJEŠNO ILI TUŽNO?

Uplatila odmor u apartmanu s "pogledom na more", a kad je došla tamo imala je što vidjeti. Tko se ovoga dosjetio!?

 @clarisamurgia

Teško je uopće zamisliti da se ovakve stvari događaju, ali to je nažalost naša stvarnost. Ona stara izreka "Ne vjeruj onome što čuješ, ni pola onoga što vidiš" ovdje doista dobiva svoj smisao, osim što bismo mogli dodati – ne vjeruj uopće onome što vidiš. Argentinka koja je platila bogatstvo za idiličnu hotelsku sobu na moru u Italiji bila je užasnuta nakon što je otkrila da je bila epski prevarena, prenosi New York Post

image
@clarisamurgia

"Osjećam se prevareno, ljudi", napisala je navodna žrtva Clarisa Murgia, uz svoju snimku koja ima više od 3,1 milijuna pregleda na TikToku. Argentinka je navodno uplatila je veliku svotu novca za apartman nakon što je vidjela fotografije slikovitog "pogleda na more" u internetskom oglasu koji je uz noćenje nudio i doručak, izvijestio je Newsflash.

Odmaralište - čiju točnu lokaciju nije otkrila – bilo je reklamirano kao odmor života. Međutim, kada se kreatorica sadržaja prijavila, otkrila je da je takozvani morski pogled zapravo samo slika jednog.

Video, pod nazivom "Očekivanje protiv stvarnosti", prikazuje idiličan "pogled na pučinu" iz perspektive influencerice i njezinih prijatelja koji gledaju iz sobe. No, kad se kamera približi, postaje jasno da je more zapravo samo plakat na zgradi nasuprot.

image
@clarisamurgia

"Nitko me dosad nije ovako prevario, hahaha", izjavila je u snimci.

Komentatori na TikToku jako su se zabavili Murgijinim predivinm apartmanom s pogledom, a jedan je napisao: "Žao mi je, ali ovo je smiješno."

"Na trenutak sam povjerovao", priznao je drugi.

Treća je napisala da oglas tehnički "ne laže" jer je dobila "pogled na ocean" - samo ne na način na koji je namjeravala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 11:51