ŠTO BISTE VI NAPRAVILI?

Uselila se u novi dom i krenula s uređenjem, kad je digla tepih otkrila na parketu urezan "jezivi‘ simbol" - ljudi su joj rekli da bježi

A close-up view of polished wooden flooring in a bright room. Sunlight streams through large windows, casting warm light on the floor.

 /SHUTTERSTOCK

Useljenje u novi dom može donijeti razne vrste stresa i uzbuđenja. Tu je mentalno opterećenje pronalaženja idealne lokacije koja je blizu posla, škole i dječjih hobija; gnjavaža oko sređivanja papirologije ili dobivanja kredita i sve to prije nego što na red dođu obilne kartonske kutije i nevolje s pakiranjem.

Ipak, kada se nađete u svom novom domu i počnete ga uređivati po svome, tuga i teret preseljenja brzo postaju daleka uspomena. To jest, osim ako ne pronađete potencijalno "sotonski" simbol urezan u vaš pod, prenosi Mirror.

To je bio slučaj s Maey Mary, koja je šokantno otkriće podijelila javnom objavom u popularnoj Facebook grupi Boho Chic Living and All. Sa 247.8K članova, Maey je podijelila niz fotografija svojih podnih dasaka, na kojima se čini da se vidi pentagram - petokraka zvijezda unutar kruga - urezana u njih.

Pentagram je simbol neopoganskih religija i obično ga koriste Wiccani i u poganstvu. Kaže se da predstavlja pet elemenata zemlje, vode, vatre, zraka i duha. Neki ga praktičari također vide kao znak života i veza.

Opisujući slike, Maey je jednostavno upitala: "Digla sam tepihe u tek nedavno kupljenoj kući i pronašla ovo. Što biste prvo pomislili?"

Objava je naišla na burne reakcije, s više od tisuću komentara i reakcija. Jedna je osoba podijelila kako bi postupila ako bi se suočila s pentagramom u svom domu: "Pregledajte dom i tražite da se oslobodi sva negativna energija i pozovite ljubav i svjetlo. Zatim izbrusite cijeli parket, obojite i lakirajte to tvrdo drvo."

Drugi je rekao: "Nije negativno, to je zaštitni krug. Samo uredite svoju kuću i ukrasite znajući da ste naslijedili dom nekih prilično moćnih žena (ili muškarca)".

Jedan korisnik Facebooka komentirao je: "Samo popravi pod i ostavi uspomene", a drugi je rekao: "Izgleda da je tamo živjela vještica. Napravili su zaštitni krug. To nije nužno loša stvar. Možete ga ukloniti ako vam smeta."

Ali jedna ju je osoba savjetovala: "Makni se", a druga joj je rekla da pozove svećenika. Nekoliko korisnika Facebooka bilo je uvjereno da je simbol znak "obožavatelja vraga" ili "sljedbenika sotone", dok su drugi doveli u pitanje valjanost objave, tvrdeći da su istu sliku vidjeli u drugim grupama na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 09:22