Imamo i video!

Ušla u napuštenu šupu i odlučila tamo živjeti: ‘Sve sam sredila samo pomoću paleta, a za potpunu sreću nedostaje mi još samo ovo...‘

 /SHUTTERSTOCK

Ljudska kreativnost ponekad nema granica. Svjedočimo tomu svakodnevno na društvenim mrežama i raznim svjetskim portalima koji donose priče o ljudima koji su praktički ni od čega napravili nešto genijalno. I ovo je takva priča.

Coralie Dee je 28-godišnja avanturistica iz Škotske koja je odlučila svoju napuštenu šupu pretvoriti u moderan maleni dom. Iako njezin dom u šupi nema WC ni tuš, otkrila je da voli svoj jedinstveni životni prostor. Za novi izazov bile su joj potrebne samo palete. Od njih je izradila okvir kreveta, a tu nije stala - napravila je i svoje ladice, ogledalo i sve što joj treba. Na društvenim mrežama ova zaljubljenica u uradi sam projekte podijelila je detaljan pogled na svoj jedinstveni dom, ostavivši mnoge bez teksta.

Pogledajte video!

- Svoju vrtnu kućicu pretvorila sam u spavaću sobu. Bojila sam, popravljala palete za izradu okvira kreveta, izolirala strop, dodala drvo, napravila naslon, ladice, ogledalo i zavjese – objašnjava u videu.

Ova poduzetna žena brzo je svojim pratiteljima pokazala šupu koja je opremljena nekim od osnovnih stvari koje su joj potrebne za početak. Novi dom Coralie je donio potpuni mir i ona uživa u svojoj novoj kući s pogledom na svoj vrt. Kaže da je trud bio velik, ali isplatilo se.

TikTok video, objavljen pod korisničkim imenom @coraliedee, očito je mnoge ostavio bez riječi jer je vrlo brzo skupio gomilu pregleda. Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni ovim domom koji je prije bio obična šupa, prenosi Espreso.

- Hvala vam na riječima podrške i komplimentima- zahvalila je svojim pratiteljima koji su je podržali, istaknuvši kako uživa u minimalističkom stilu. No, bilo je i nekih drugih komentara pa je tako jedan pratitelj postavio pitanje: ‘Što ako noću dobiješ proljev?‘

To je nasmijalo Coralie, koja je priznala da će morati otići u prirodu ako bude trebalo, jer još uvijek nema WC. Potvrdila je i da nije izolirala zidove, već samo strop. Jasno je da je Coralie uspjela stvoriti udoban i privlačan dom, unatoč izazovima koje takav prostor može donijeti. Kako vam se sviđa?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. srpanj 2024 14:17