LJETNA KUHINJA ZA DESET

Zidani roštilj u dvorištu i pizza peć: Žena napravila ljetnu kuhinju za uživanje - oduševit ćete se!

 ANGELAFOTO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Kako napraviti roštilj u dvorištu? Evo kako je jedna gospođa uredila kutak u svojoj ljetnoj kuhinji...

Jeste li ikada učinili nešto što su vam drugi rekli da ne činite, a pokazalo se kao najbolja odluka? Svi su joj govorili da se ne upušta samostalno izradu zidanog roštilja u dvorištu. Međutim, nije ih poslušala i nije požalila.

- Rekli su mi da se to ne može učiniti, ali znate mene... kada dobijem ideju. Iskreno, jako sam zadovoljan kako je ispalo. Drago mi je što ih nisam slušala, napisala je Kirsty Gore kreativka koja stoji iza @kjg_home Instagram profila.

Kirsty iskorištava ove prekrasne tople ljetne dane i večeri što više može u vrtu ispunjenom gredicama cvijeća, zelenom travom i svim drugim stvarima koje je sama izradila.

Puno sunca, ali s povjetarcem, zvuk vode, cvrkut ptica i bose noge u travi su neke od njenih najdražih stvari. Naime, Kirsty uživa u skandinavskom stilu uređenja doma, a njezinih milijun i pol pratitelja uživa u svemu što napravi. Sada je u dvorištu napravila fantastičnu ljetnu kuhinju,

- Biti ovdje je kao da imam još jednu sobu u kojoj se družim i moram reći da je volim i stilizirati, piše.

KAKO JE NAPRAVILA SVOJU LJETNU KUHINJJU

Dizajnirala je mali pult od blokova na koji je smješten roštilj sa spremištem za drva. Iza njih je pregradna ploča od letvica, a od istog materijala su i vrata koja zatvaraju dva ormarića načinjena od montažnih elemenata. Na radnoj ploči također ima mjesta za malu električnu pećnicu za pizzu. Letvice su prikladne za vješanje kukica za kuhinjske ručnike i odlaganje dasaka za rezanje, a sve je uljepšano ukrasnim lampicama.

U večernjim satima lampice i svijeće upotpunjuju ugođaj. Pogledajte video, oduševit ćete se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2024 13:16