OVO RIJETKO VIĐAMO

Blake Lively otkrila kako izgleda njezin stan u New Yorku gdje živi sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom

 /SHUTTERSTOCK

Ne može se poreći da je Blake Lively jedna od najbolje odjevenih glumica u show businessu. Stoga nije slučajnost da njezin stan odražava njezino oštro oko za popularni kao i klasični dizajn, piše Bored Panda.

Poznato je da 36-godišnjakinja, koja sa suprugom Ryanom Reynoldsom živi u Tribeci u New Yorku, ne otkriva puno detalja o svom privatnom životu. Naime, par je ime svog sina Olina otkrio tek godinu dana nakon njegova rođenja. Prošlog vikenda, Blake je iznenadila svoje obožavatelje podijelivši rijedak pogled na svoje trendi potkrovlje uoči premijere filma It Ends With Us.

Zvijezda serije Gossip Girl pozirala je u Chanelovoj odjeći ispred cvjetne slike umjetnice Sage Vaughn. Fotografija, naizgled snimljena iz njezine dnevne sobe, prikazuje je Blakeinu plavu komodu, na čijem su vrhu bili šešir i svijeća. Također je pokazala svijetli pod od tvrdog drva s crvenim i krem ​​tepihom.

Na drugom nizu fotografija, glumica je pozirala u pernatoj haljini Dauphinette koju je nosila za promociju It Ends With Us. Također je pokazala svoj zadivljujući nakit Lorraine Schwartz na fotografiji koja je otkrila izložene zidove od opeke ukrašene višestrukim slikama u tonu.

Još jedan komad dekora koji je privukao pažnju korisnika interneta bila je cvjetna maska ​​Deadpoola na tamnom drvenom klaviru. Blake je imala manju ulogu u Deadpool & Wolverine, glumeći zajedno sa svojim suprugom kao Lady Deadpool. Dvoje od četvero djece para također je sudjelovalo u filmu o superherojima. Dok je sedmogodišnja Inez igrala Kid Pool, jednogodišnji Olin debitirao je na velikom platnu kao Baby Pool. Zvijezde su i roditelji devetogodišnjeg Jamesa i četverogodišnje Betty.

Sada je Blake usredotočena na izlazak svog novog filma, koji u kina stiže ovog petka. Adaptacija najprodavanijeg romana Colleen Hoover, It Ends With Us govori priču o Lily Bloom, ženi koja prevladava traumatično djetinjstvo kako bi započela novi život u Bostonu i ostvarila svoj životni san o otvaranju vlastitog posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. kolovoz 2024 11:12