U POSJETU...

Boravak u ovoj vili je kao plovidba brodom

Vila LaDominika u istarskom mjestu Juršići

Pravu, modernu, ali opet mediteransku rezidenciju pronašli smo u malom mjestu Juršići u južnom dijelu Istre, samo 15-ak minuta od Pule odnosno Fažane i Nacionalnog parka Brijuni. Interijer vile imena LaDominika velik je 500 četvornih metara, a ima čak 10.000 četvornih metara divnog eksterijera.

PREDIVAN EKSTERIJER

Projekt kuće izradio je studio Arhimar, arhitekta Damira Marekovića. Nadzor je radio Site Competence, a izgradnju Intermegrad. Za unutarnje i vanjsko uređenje bili su zaduženi sami vlasnici. - Vila je smještena u prostranom, uređenom vrtu s bujnim zelenim travnjacima, palmama i idiličnim maslinikom, gdje se njezin bijeli moderni eksterijer ističe na plavom mediteranskom nebu. Uz bogatu ponudu sportskih sadržaja, poput tenisa, mini golfa, košarke, nogometa te zabave uz biljar, pikado, fitness, saunu, jacuzzi i dječju igraonicu, svatko će naći nešto za sebe. Čak i vašeg električnog ljubimca na 4 kotača možete ‘opskrbiti’ potrebnom energijom za daljnje istraživanje raznovrsne istarske ponude - nabrajaju vlasnici.

Za projekt kuće je zaslužan studio Arhimar arhitekta Damira Marekovića, a interijer su osmislili sami vlasnici.

PET SPAVAĆIH SOBA

Inače, kuću, koja se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, 5 spavaćih soba, od kojih svaka ima svoju kupaonicu, zasebnog WC-a, fitnessa sa saunom, sobe s biljarom i pikadom, dječje igraonice i vanjske sjenice s roštiljem i WC-om, krase okrugli prozori koji svakome tko boravi ovdje daju osjećaj kao da plovi negdje na brodu. Vlasnici kažu da su gosti uglavnom stranci, većinom iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Estonije, Rusije, Luksemburga i Australije. Više o vili možete saznati na www.v-villas.com, a samo ćemo napomenuti da je u top sezoni cijena noćenja 1000 eura.

Foto: V-Villas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 03:47