započela radove

Jennifer Aniston renovira kuću koju je kupila od kraljice TV showa

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavna Američka glumica Jennifer Aniston, čini se, nije bila posve zadovoljna uređenjem kuće koju je kupila od još jedne svjetski popularne dame - Oprah Winfrey još prije dvije godine za basnoslovnih 14,8 milijuna dolara.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zato je ovih dana započela radove na svom imanju u kalifornijskom gradiću Montecitu, u kojemu su dom pronašli mnoga popularna imena, a među njima i pripadnici kraljevske obitelji, princ Harry sa suprugom Meghan i djecom.

Jennifer će, ako je suditi prema radovima, od ove ladanjske kuće također uskoro napraviti dom ili barem mjesto na koje će češće dolaziti, budući da u dvorištu izrađuje oveći bazen, a razni su radni strojevi viđeni i u drugim dijelovima imanja.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ova nova adresa glumici istovremeno omogućuje raskošan pogled i dovoljno privatnosti, a velika okućnica smpremna je primiti i do 15 automobila na parking. Istovremeno, Jennifer posjeduje i vilu u Bel Airu, čija je vrijednost procijenjena na oko 20 milijuna dolara.

Inače, prema pisanju Daily Maila, Oprah nije dugo bila vlasnica ovog imanja. Kupila ga je 2021. godine za 10,5 milijuna dolara i podijelila na dva dijela.

image
SCOOP/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA/SCOOP/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Veći dio s glavom kućom je upravo ovaj kojeg je vrlo brzo od nje kupila Jennifer, a manji na kojemu su dvije manje kuće Oprah je prodala osobnom treneru Bobu Greenu za 2,3 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. kolovoz 2024 09:46