WOW!

Kupili su najružniju kuću u ulici, danas nitko ne može vjerovati što su od nje napravili

TikTok

Tragajući za novim domom, dajući pritom prednost starijim nekretninama u odnosu na novogradnju, Shauna Gallon i njezin partner Jaeque prodali su 2021. godine svoj tadašnji dom i kupili trošnu dvojnu kuću koju su odlučili osuvremeniti i prilagoditi svojim potrebama. Cijeli proces transformacije dokumentirali su na društvenim mrežama.

Dotrajala kuća s velikim imanjem koje je očajnički vapilo za renovacijom, prozivana je najružnijom u ulici, no obilazak stražnjeg vrta otkrio je prostor s neiskorištenim potencijalom. Već je na prvi pogled bilo jasno koliko ih posla čeka, sa starim ciglenim zidovima, ponegdje obloženim i tapetama, tepisima i neprivlačnim bojama u interijeru. No, konačni je rezultat nadmašio sva očekivanja. Njihovi pratitelji na društvenim mrežama nisu krili oduševljenje; mnogi nisu mogli vjerovati da se radi o istoj kući.

@shaunagallon_ The journey so far ?? still a while to go but im so proud of us, now to get ready for baby boys arrival ?? thank you to @Laura (@_laurahome) for the video inspiration as your story fitted ours to a tee! Check out their amazing renovation story #renovation #homeimprovement #homerenovation #housetour #pregnant #newhome #decorating #fyp ♬ original sound - Music ?

Odgovarajući na komentare, Shauna je otkrila da je cijeli proces trajao nešto više od dvije godine, tijekom kojih su dočekali i prinovu u obitelji - sina Maca. Također je otkrila da je sav posao, od poda do krova, obavio njezin partner Jaeque, što se može i vidjeti u njezinim TikTok objavama.

Cijeli je projekt zaista za svaku pohvalu, no šteta je ne spomenuti prostranu crnu kupaonicu sa samostojećem kadom i velikim TV ekranom, ali i kuhinju koja je doživjela najznačajniju transformaciju i postala srce kuće, a sve zahvaljujući velikom krovnom prozoru, golemim kuhinjskim otokom i staklenim stijenama koje se protežu cijelom širinom kuće, povezujući ju s vanjskim prostorom. Nakon što su izašli u očaravajući vrt, Shauna i Jaeque otkrili su vlastiti komadić raja, zajedno s elegantnim kaminom i prostorom za sjedenje, prenosi Express.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 10:36