ATRAKTIVAN PROSTOR

Neočekivano uređen stan Severine Vučković: U domu popularne pjevačice ovo ne biste očekivali

 DAMIR KRAJAC/CROPIX

Severina Vučković ima penthouse u Zagrebu i stan u Splitu, no htjela je drugu nekretninu u kojoj će uživati. Pjevačica se zaželjela udobnije kuće, pa je sa sestričnom Mijom kovala planove za moguću zajedničku kupovinu.

Mediji su pisali kako Severina i Mia žele kupiti kuću u Samoboru. Tako bi ostala blizu glavnog grada, ali bi dobila mnogo više udobnosti i mira, piše lepaisrecna.mondo.rs

No, za sada glavno mjesto stanovanja ostaje Zagreb, a bijeg od gradske vreve pjevačicu i sina vodi u Split, gdje je stan na samoj obali mora.

Stan se nalazi na Žnjanu, koji slovi za jedno od najluksuznijih kvartova u Severininom rodnom Splitu, pa je samim time i mamac za poznate osobe.

Cijene stanova na Žnjanu, kreću se od 4000 - 7000 eura po četvornom metru, a pjevačičin stan nalazi se u jednoj od najatraktivnijih zgrada.

Severinina zgrada nalazi se u ulici koja nosi ime pokojnog pape Ivana Pavla II., koji je na Žnjanu održao govor tijekom svog posjeta Splitu 1998. godine. To je jednom prilikom svojom objavom na Instagramu potvrdila i sama Splićanka.

"Stojim na svojoj terasi, u Ulici Ivana Pavla II. Bio mi je najdraži papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je održao svoj prvi govor u Splitu. Križ je malo zahrđao na vrhu. Ne vidim ga odmah jer ga krošnje prekrivaju odozdo, ali on odolijeva vremenu i stoji uspravno...", napisala je Severina u opisu fotografije u travnju 2021. tijekom Uskrsa.

I dok svoj dom u Zagrebu, kao i stan u Splitu rijetko pokazuje. Poznavajući Severinu kao izrazito modrnu osobu za Split je odabrala tradicionalne komade namještaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. kolovoz 2024 06:42