KAKAV POGLED

Obnova stare kamene kuće u Herceg Novom mješavina je povijesnog šarma i moderne udobnosti

 boutique-homes

Smještena u slikovitom mjestu Herceg Novi s pogledom na bokokotorski zaljev, ova zadivljujuća stara kamena kuća nudi jedinstvenu mješavinu povijesnog šarma i moderne udobnosti, a sve to uz prekrasan pogled na Jadransko more. Kuća stoji kao svjedočanstvo bogate arhitektonske baštine regije, sa svojim čvrstim kamenim zidovima i klasičnim dizajnom, odražavajući vrijeme kada su majstorstvo i trajnost bili najvažniji.

image
boutique-homes
image
boutique-homes
image
boutique-homes

Rasprostranjena na dva kata Frame Stone Vila pruža dovoljno prostora za idealan odmor i život sa svoje četiri spavaće sobe i pet kupaonica. Svaka je spavaća soba promišljeno dizajnirana kako bi ponudila udobnost i mir, s velikim prozorima koji donose velik dotok prirodno svjetlo i pružaju zadivljujući pogled na okolni krajolik. Drveni strop u sobama daje poseban šarm, evocirajući ugođaj tradicionalne stare kuće dok je u skladu s modernim sadržajima.Kupaonice su moderne, ali zadržavaju suptilnu vezu s tradicionalnim korijenima kuće, s elegantnim namještajem i završnim obradama koje nadopunjuju cjelokupnu estetiku.

image
boutique-homes
image
boutique-homes
image
boutique-homes

Kuća odiše toplom i privlačnom atmosferom, posebno u kuhinji. Dizajnirana imajući na umu jednostavnost i eleganciju, kuhinja ima paletu bijelih i bež tonova, stvarajući umirujuće i prozračno okruženje. Prirodne boje nadopunjene su upotrebom visokokvalitetnih materijala i minimalističkim dizajnom, čime je prostor funkcionalan i estetski ugodan.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika kuće je njena prekrasna kamena terasa. Ovaj vanjski prostor savršen je za opuštanje i uživanje u prekrasnom pogledu na more, bilo da uživate u jutarnjoj kavi ili ste domaćin večernjeg okupljanja. Terasa se povezuje s bazenom, stvarajući mirnu oazu u kojoj se možete opustiti i upijati mediteransko sunce. Kombinacija kamena i vode naglašava prirodnu ljepotu okruženja, čineći ga savršenim utočištem od užurbanosti svakodnevnog života.

image
boutique-homes
image
boutique-homes
image
boutique-homes
image
boutique-homes

Ova kuća u Herceg Novom pravi je dragulj, pružajući rijetku priliku da upijete dio povijesti na lokaciji poznatoj po svojoj ljepoti i miru. Bilo da tražite stalno prebivalište ili bijeg na odmoru, ova kuća spaja najbolje od oba svijeta – šarm starog svijeta i suvremeni život – a sve to smješteno u zadivljujućoj pozadini Jadranskog mora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 10:51