hedonistički odmor

Otkrijte destinaciju s mineralima najbogatijom vodom na svijetu!

 Atlantida Boutique Hotel
Magnezij je mineral koji se smatra najučinkovitijom pomoći kod stanja izazvanih stresom, a u hotelu s pet zvjezdica, Atlantida Boutique Hotelu u Rogaškoj Slatini nude savršene tretmane za potpunu regeneraciju

Kratki bijeg od rutine savršen je način da napunimo baterije i regeneriramo se, a susjedna Slovenija dovoljno je blizu i dovoljno atraktivna sadržajima da je nerijetko izbor broj jedan za vikend putnike. Rogaška Slatina poznata je po tome što ima mineralima najbogatiju vodu na svijetu te po kristalu i puhačima stakla koji su u ovom mjestu, udaljenom 80-ak kilometara od Zagreba, prava atrakcija. Doći u Rogašku, a ne vidjeti uživo kako se proizvode skulpture od stakla ili isprobati blagodati pitke kure u Medicinskom centru Rogaška, isto je kao i da niste bili tamo, reći će mnogi. No ovdje se i na druge načine može ugoditi sebi. Otkad je u Rogaškoj otvoren hotel s pet zvjezdica – Atlantida Boutique Hotel – ovo je postala najpoželjnija destinacija u regiji. Vrhunski dizajn hotela, savršeni wellness i gastronomija koja ostavlja bez daha, oduševljavaju goste, a tu su i jedinstveni Pegaz Mg tretmani.

image
Atlantida Boutique Hotel
image
Atlantida Boutique Hotel
image
Atlantida Boutique Hotel

Afroditin paket za harmonizaciju

Donat u samo jednoj litri sadrži čak 1040 miligrama magnezija – minerala koji se smatra najučinkovitijom pomoći kod stanja izazvanih stresom. Zbog toga su u Atlantida Boutique Hotelu osmislili metodu Pegaz Mg, utemeljenu na ljekovitosti mineralne vode, posebice kad je u pitanju umor, loše raspoloženje, glavobolja, problemi sa želucem i sveprisutni burnout. Postoji nekoliko Pegaz Mg paketa, među kojima i Afrodita paket. Uz sve druge pogodnosti i uslugu na bazi polupansiona, paket sadrži Inbody u Wellness & Spa centru, odnosno mjerenje sastava tijela i savjetovanje s liječnikom; kuru pijenja mineralne vode Donat tri puta na dan; kupku s magnezijem u Medical centru Rogaška, udaljenom 100 metara od hotela te Afroditinu masažu u trajanju od 50 minuta za harmonizaciju tijela. Inače, Wellness & Spa centar ima svoj bazen, jacuzzi, saune, slanu sobu…, savršeno za dodatno opuštanje.

image
Atlantida Boutique Hotel
image
Atlantida Boutique Hotel
image
Atlantida Boutique Hotel
image
Atlantida Boutique Hotel

Gastro dinamika

I gastro doživljaji važan su dio svakog putovanja, a Atlantida Boutique Hotel ima savršen a la carte restoran, gdje pripremaju tradicionalna slovenska jela u modernom ruhu. Restoran u potpunosti zadovoljava sve kriterije vrhunske kuhinje s pet zvjezdica, jer se jako pazi na raznovrsnost namirnica kako bi zadovoljili potrebe svakog gosta: od vegetarijanaca i vegana do onih koji su zbog različitih razloga na nekom posebnom prehrambenom režimu. U Lobby baru, pak, uživa se u savršenom ambijentu, zvucima klavira, odličnoj kavi, ali i smoothiejima te ukusnim Atlantida desertima. Doručak od osam sati ujutro i kasni doručak do jedanaest sati zasigurno su adut više za posjetitelje.

Jer, ovdje se, doista, ima što raditi, a onda i koji sat dulje spavanja dobro dođe. Od izvanredne ponude same destinacije, do bogatih sadržaja hotela – sve je podređeno da gost uživa! Za goste hotela u ponudi su i besplatne grupno vođene vježbe: funkcionalni trening, joga i nordijsko hodanje, a tu je i moderno opremljen hotelski fitness centar. Hotel nudi i mogućnost iznajmljivanja bicikla. Na recepciji hotela ili u TIC-u Rogaška Slatina možete dobiti biciklističku kartu "Rogaška Slatina i okolica" na kojoj je detaljno prikazano 15 biciklističkih staza.

Više o ponudama i sadržajima Atlantida Boutique Hotel u Rogaškoj Slatini saznajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 12:10