moderno uređen

Ovako izgleda lijepi stan Lane Jurčević: TV kino preko cijelog zida je top!

 TOMISLAV KRISTO/CROPIX/

Pjevačica Lana Jurčević (umjetničkog imena La Lana), njezin dugogodišnji partner Filip Kratofil i njihova kćerkica žive u četverosobnom stanu u sjevernom dijelu Zagreba, kojim dominiraju upečatljive stepenice od drva.

Lana ponekad dijeli sa svojim pratiteljima fotografije i obiteljskog doma koji je, sudeći po viđenom, jako moderno i lijepo uređen. Lana je u jednom intervjuu otkrila da su detaljno renovirali svoj dom, a sada s ponosom pokazuje svoj luksuzni stan.

Visoki bijeli zidovi, sofisticiran bijeli komadi namještaja, poneka biljka...A posebnu pažnju privlači središnji dio stana iliti dnevni boravak s bež kaučem s kojeg se izlazi na prostranu terasu s koje pjevačica često snima storije. Inače, u dnevnom boravku je i TV kino koje se proteže duž cijelog zida.

image
INSTAGRAM

Sudeći prema Laninim fotografijama, kuhinja u njezinom domu se stilski podudara s ostatkom interijera tj. bijela je i ima elemente ravnih linija. Ploha je od svijetlog drva koje ‘utopljuje‘ dominantnu bjelinu. U blagovaonici se, pak, nalazi stakleni stol s bijelim stolcima.

I u dječjoj sobi Lanine kćeri prevladavaju neutralne nijanse, a posebno je zanimljiva elegantna tapeta koja ‘stavlja točku na i‘ atmosferi cijele ove sobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:39