RUSTIKALNA, EKOLOŠKA DRVENA KUĆA

Pogledajte kakvu je malenu drvenu kućicu dizajnirao Oscarom nagrađeni glumac Matthew McConaughey

 Instagram @unyoked.co
 
  • Oscarom nagrađeni glumac Matthew McConaughey dizajnirao je i pokrenuo eco-friendly kućicu u Australiji koja se može unajmiti za oko 150 dolara po noći.

  • McConaughey je udružio snage s malom start-up tvrtkom Unyoked kako bi izgradio održivu kuću koja ima solarnu energiju i nema wi-fi.

  • Glumac je u kuću unio i nekoliko svojih detalja, uključujući vintage knjige, skriveni bar i audio kazete koje se mogu reproducirati u vintage kazetofonu.

Glumac Matthew McConaughey je u studenom prošle godine u Australiji lansirao eco-friendly kućicu koja se može unajmiti. Kuću imena "The Reserve", McConaughey je dizajnirao s blizancima Chrisom i Camom Grantom, osnivačima malenog startupa, Unyoked. Izgradnju kuće je financirao poznati brend alkoholnih pića Wild Turkey s namjerom da se što više ljudi ponovo poveže s prirodom i istovremeno zaštititi okoliš.

Riječ je o tek jednom od niza projekata poznatog glumca, koji je uz uspješnu glumačku karijeru i profesor na Sveučilištu u Teksasu, a ima i vlastiti brend burbona, Wild Turkey Longbranch.

McConaughey je bio uključen u kompletan dizajn kuće od prvih skica do izgradnje.

Pogledajte video!

Izvor: businessinsider.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 14:24