Showroom Poppy

Najekskluzivniji prostor za poslovne sastanke i evente
Profil
Info:
Showroom Poppy
Adresa:
Kneza Mislava 12/l, Zagreb
Cijena najma:
na upit (poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Zagreb je nedavnim otvorenjem Showroom Poppy dobio ekskluzivnu lokaciju u centru grada za posebne, zatvorene poslovne susrete. Smješten je na 150 četvornih metara u Ulici kneza Mislava 12/I, što ga čini lako dostupnom lokacijom iz svih dijelova grada. Nastao je u sklopu agencije Ambrela komunikacije, a vlasnice Ivana Očevčić i Marina Karamatić Sopić nadaju se da će nova lokacija pružiti novu, drugačiju notu lifestyle okupljanjima. – Riječ je o ekskluzivnom VIP prostoru u koji će se moći ući samo na poziv, znači da nije otvoren za širu javnost – napominje Ivana. Usmjeren je na poslovnu javnost kojoj nudi multifunkcionalnost i drugačiji doživljaj prilikom sastanaka koji se doživljavaju uštogljenima.

Od ostalih takvih mjesta razlikuje se po tome što u središtu grada na inovativan način spaja eleganciju, šarm i tradiciju starog, građanskog Zagreba te modernog i tehnološki dostupnog. – Kao veliku prednost vidimo suradnju s renomiranim stručnjacima za organizaciju događaja, odnose s javnošću, dizajnerima, stilistima i novinarima koji su specijalizirali stvaranje sadržaja za ostavljanje dojma – kažu vlasnice. Posebna pažnja posvećuje se praćenju trendova u prezentaciji koja uvijek mora biti drugačija i neočekivana. Budući da je dizajnerski uređen interijer najočitija odlika ovog prostora, nameće se pitanje prema čijoj je ideji Poppy uređen.

– U osmišljavanju je sudjelovala zagrebačka arhitektica Suzi Švelić Škevin čiji su savjeti starozagrebački građanski stan pretvorili u moderan i prostran showroom – otkriva Ivana. Naglasak pri uređenju je, naravno, bio na onome što je njima bitno, a to je multifunkcionalnost i prilagodljivost u mogućnostima prezentacije. Ime Poppy nastalo je na tragu pop-up storea, ali i podsjeća na popularnost kojoj vlasnice teže. Još jednom napominju kako je ovo mjesto na kojem će klijenti najbolje profitirati imajući u vidu rastuću brzinu tržišta. Za svoje klijente organiziraju brojne aktivnosti, poput VIP prezentacija, internih edukacija, fotografiranja, treninga medijskog nastupa. Pušenje nije dopušteno, ali su zato ljubimci dobrodošli.

Tekst: Daria Bertek

Izvor: Magazin Like!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:24