KEWIK NAKIT

Najljepši nakit za ljubitelje idiličnog zimskog ruha prirode

Kewik Wood & Resin Jewlery ima novu zimsku kolekciju nakita koja će jednostavno oduševiti obožavatelje sniježnih radosti i idilčnih zimskih prizora.

Zamislite da sa sobom imate nešto kao prsten iz Gospodara Prstenova, samo u jednom ljepšem scenariju. Svaki put kada ste pod stresom, pogledate svoj komad nakita i sav ovaj blagdanski stres i užurbanost nestaju u sekundi. Baš nam tako izgleda nova zimska kolekcija Kewik nakita, kao da samo pogledom možemo u trenutku otići u neku zimsku idilu.

Od Ivane smo saznali koja priča stoji iza ovogodišnje zimske kolekcije Kewik nakita.

- Inspiraciju sam do sad uvijek dobivala negdje u prirodi, ali ovaj put je došla doma, pred računalom. Pregledavala sam fotografije s prošlogodišnjeg zimovanja u Alpama, gdje je šuma bila prekrivena snijegom i jedine boje koje su se nazirale su smeđa i zelena. Sinula mi je ideja da bi i ovogodišnja zimska kolekcija mogla biti u tim bojama. - započinje nam Ivana priču o predivnoj novoj kolekciji nakita Kewik.



Češeri, snijeg, šljokice, grančice... Sve su to elementi najljepše vizije snježnog ruha prirode. - Htjela sam izraditi ogrlice koje će podsjetiti na hladni zimski ugođaj koji imamo u šumi, ali istovremeno i na topli ugođaj doma u vrijeme blagdana. Mislim da sam to postigla sa Snowfall ogrlicama koje me podsjećaju na pogled kroz prozor iz neke tople drvene kućice u planini. - kaže Ivana.



Ovogodišnja Kewik zimska kolekcija u ponudi ima ogrlice i naušnice. - U ovoj kolekciji možete pronaći ogrlice od smole u koju su uronjeni češeri, grančice drveta pobojane u bijelo, iglice smreke, vrijes, čempres... Prevladava biljni materijal koji nas asocira na zimu, a njenu čaroliju predstavljaju šljokice koje sam dodala u svaku ogrlicu. - opisuje nam Ivana.

Pitali smo Ivanu i koji su njeni omiljeni komadi nakita iz ovogodišnje bajkovite kolekcije. - Omiljene ogrlice iz ovogodišnje zimske kolekcije su mi Snow Creation ogrlice, s češerima koji izgledaju kao da su pali u snijeg. Izdvojila sam ih kao omiljene zato što su nastale sasvim slučajno, kao rezultat moje čiste znatiželje. - priča nam Ivana i dodaje kao ju je rezultat zaista iznenadio. Ogrlice su izgledale predivno s obje strane, a to je, govori nam Ivana, i čar rada sa smolom - do zadnjeg koraka se ne zna kakav će biti rezultat, a ugodno vas iznenadi baš svaki komad nakita.




Dar u obliku snježne idile oko vrata, za sebe ili za dragu osobu možete naručiti na službenoj stranici Kewik nakita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 22:28