VISOKA MODA U GRAĐEVINI

Luksuzni talijanski brand Missoni gradi zgradu. Stanari će imati juice bar i spa zonu za ljubimce

 SUPERGRAPHIQ
Prepoznatljivi "cik cak" uzorak provlačit će se zajedničkim prostorima, koji će biti ukrašeni i dizajnerskim dekorom

Visoka moda i građevina itekako idu zajedno. već je nekoliko poznatih modnih marki svoje potpise ostavilo na luksuznoj gradnji na luskuznim destincijama,a toj se listi pridružila i kutlna talijanska modna kuća Missoni. Oni su udružili snage s kanadskom građevinskom tvrtkom Amexon Development i prije desetak dana najavili gradnju luskuznog stambeno-poslovnog tornja u Torontu.

Kako će izgledati i što će sve sadržavati potanko su predstavili medijima, a vizualizacije koje su pripremili i objavili putem v2com mreže, izgledaju zaista maestralno. Dok projekt potpisuju Core Architects, za interijer bit će zadužen također kanadski studio II by IV Design. On će svakako biti prožet prepoznatljivim Missonijevim "cik cak" uzorkom, ali i drugim dizajnerskim dekorom.

image
SUPERGRAPHIQ
image

Sve stambene jedinice bit će opremljene namještajem po mjeri

SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ
image

Prozori od poda do stropa osiguravaju panoramski pogled na Toronto

SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ

- Missoni Sky predstavlja uspješnu pretvorbu stila našeg brenda u impresivno životno iskustvo - rekao je Alberto Caliri, kreativni direktor Missoni Home za kanadske medijie. Njima se obratio i Dan Menchions, direktor tvrtke II BY IV DESIGN, istaknuvši da je rad s Missonijem bio je nevjerojatno putovanje, koje im je omogućilo da stvore životne prostore koji imaju osjećaj kao da se zakoračuje u umjetničko djelo - moderno, odvažno i bezvremensko.

Stambena ponuda u ovom tornju planirana je od jednosobnih do ekspanzivnijih višesobnih rasporeda. Svaki će prostor uključivati ​​vrhunske završne obrade i Missonijeve uzorke i boje, zajedno s ormarićima po narudžbi i elegantnim kvarcnim pločama u kuhinjama te luksuznim elementima u kupaonicama.

image

prvih nekoliko etaža rezervirano je za luksuzni butik hotel

SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ

Missoni Sky besprijekorno spaja eleganciju i kreativni duh ugledne modne kuće u cijelom posjedu. Od velikog predvorja do privatnih apartmana, stanari doživljavaju estetiku koja uravnotežuje modernu sofisticiranost s Missonijevim potpisom. Panoramski prozori preplavljuju interijere prirodnim svjetlom, a neutralne palete i hrabre boje stvaraju skladan kontrast.

Missonijevi legendarni uzorci i teksture vidljivi su i namještaju koji će biti izrađen po narudžbi, upečatljivom tekstilu i odabranim naglascima. Stambene jedinice pažljivo su dizajnirane kako bi spojile wellness, udobnost i luksuz, nudeći njihovim vlasnicima životno iskustvo budućnosti. Prostrani interijeri uključuju kupaonice nadahnute toplicama, elegantne kuhinje i dnevne prostore, a sve je poboljšano vrhunskim završnim obradama poput prirodnog kamena.

image

Za projektiranje i zadužena je poznata tvrtka Core Architects

SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ
image
SUPERGRAPHIQ

Na 21. katu stanari će se moći opustiti u prostranom unutarnjem i vanjskom salonu, zajedno sa središnjim vrtom skulptura, prostorima za roštiljanje i vanjskim kaminom za društvena okupljanja. Obitelji će moći uživati ​​u obnovljenom toboganu Missoni Rabbit u zoni za dječju igru, dok će vlasnici kućnih ljubimaca uživati ​​u pogodnostima unutarnjeg spa za kućne ljubimce. Na raspolaganju će im biti i najsuvremeniji fitness centar, studio za jogu i spin te juice bar.

Dio zgrade bit će rezerviran za luksuzni butik hotel koji će se smjestiti na nižim razinama i nuditi pristup otmjenim restoranima, toplicama s punom uslugom i zajedničkim sadržajima poput bazena i fitnessa. Ovakva integracija stambenih i ugostiteljskih značajki stvara neusporedivo životno iskustvo, gdje stanovnici i gosti hotela uživaju u najboljoj usluzi svjetske klase, pogodnostima i luksuzu. Takvim pristupom, vjeruju u Missoniju, postavit će nove globalne standarde za život na povišenoj razini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 08:45