IMA SE, MOŽE SE

Najomraženija glumica i njezin suprug vole ulagati u nekretnine, a svaki su interijer drugačije uredili

Blake Lively i Ryan Reynolds

 ANGELA WEISS/AFP

Iako je trenutačno najomraženija glumica te se susreće s nizom kritika - što zbog nespretnog promoviranja svojeg najnovijeg filma "Priča završava s nama", snimljenog prema istoimenom romanu Colleen Hoover, što zbog svojeg ponašanja tijekom starijih intervjua - ne može se poreći da su Blake Lively i Ryan Reynolds moćan holivudski par. No, ovih ih se dana ne može vidjeti ni blizu Tinseltowna. Štoviše, mediji prenose glasine koje kažu da napuštaju Hollywood i odlaze u Charlotte u Sjevernoj Karolini kako bi izbjegli dramu.

I dok supružnici u posljednje vrijeme završavaju na naslovnicama - neki put i s dobrim razlogom; Reynoldsov film "Deadpool & Wolverine" doživio je golem uspjeh zaradivši 1,14 milijardi dolara - strani su se mediji pozabavili njihovim nekretninskim portfeljem i prisjetili svih mjesta koje su nekad zvali ‘svojim domom‘.

Glumci, koji su u braku od 2012. i imaju četvero male djece, uglavnom žive u mirnom selu nedaleko od New Yorka, a jedan je izvor još 2022. godine za Us Weekly rekao da su "strastveni domaćini". Evo što su sve posjedovali ili još imaju u vlasništvu...

Bedford, New York

Početkom 2012., oko šest mjeseci nakon što su počeli izlaziti, platili su 2,3 milijuna dolara za kuću u Bedfordu, oko sat vremena sjeverno od New Yorka. Susjedi su u to vrijeme bili i druga svjetski poznata imena, kao što su Bruce Willis, Ralph Lauren, and Catherine Zeta-Jones. Rezidencija je navodno imala 440 kvadrata, tri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice, kao i dvosobni apartman za goste dislociran od glavne kuće na imanju od dva hektara.

"Za osobe koji rade u Hollywoodu, odabrali su vrlo tradicionalnu kuću. Htjeli su kuću s karakterom, a ne modernu kuću", rekao je izvor za People u to vrijeme.

Par je prodao kuću za 2,4 milijuna dolara u svibnju 2013. godine, nakon što su kupili veću kuću u okolici.

Pound Ridge, New York

Samo nekoliko kilometara dalje od njihove prve kuće, u Pound Ridgeu, kupili su vilu vrijednu 5,7 milijuna dolara. Cijelo imanje navodno se proteže na 11,65 hektara i uključuje vanjsku staju, dok glavna kuća u kolonijalnom stilu mjeri 820 kvadrata, sa sedam spavaćih soba i šest kupaonica. Tu je i zasebna kuća za goste. Mali pogledi koje su Lively i Reynolds podijelili sa svojim domom otkrivaju tamne drvene podove, zidove u boji škriljevca i šik, rustikalnu vanjštinu. Ovo je zasad i dalje njihovo primarno prebivalište.

Tribeca, New York

Nekoliko godina kasnije, par je kupio potkrovlje u Tribeci u New Yorku, u zgradi koju mnoge druge poznate osobe nazivaju svojim domom. Neki od njih su Meg Ryan, Justin Timberlake i Jennifer Lawrence. Zgrada je izvorno izgrađena 1883. godine kao skladište za knjigovežnicu, ali je potpuno renovirana 2014. te postala zgrada od sedam katova s 53 stambene jedinice, uključujući 45 potkrovlja i osam penthousea. Zapravo je malo podataka o njima u javnosti, no zna se da se površine kreću od 185 do 465 kvadrata te uključuju dvorište od 370 kvadrata u središtu zgrade. Blake na svojim društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije, a za neke se smatra da su snimljene u toj zgradi, u modernom stanu seoskog šarma. Teško je reći da je ona sama uredila svoj dom, ali o svojoj ljubavi prema dizajnu interijera znala je govoriti.

"Dizajniram domove svojih prijatelja. Besplatno", napisala je Lively na Instagramu još 2018., našalivši se: "Od svih loših odluka koje sam donijela, ovo je možda najzabavnija". Par još uvijek posjeduje svoju nekretninu u New Yorku, piše Architectural Digest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:15