Elegantno, pametno, učinkovito: Hisense Pureflat serija

 promo

Hladnjak je ključni dio svakog modernog kućanstva. Treba biti prostran, energetski učinkovit, dobro organiziran, te elegantong dizajna. Model Hisense RQ760N4IFE iz serije Pureflat ispunjava sve navedeno – čak i više.

image
promo

Inovativan dizajn ovog modela upotpunit će izgled svake kuhinje, čineći je elegantnom i modernom. Premium ravni dizajn vrata s ugrađenim ručkama daje mogućnost da se hladnjak diskretno integrira unutar kuhinjskih elemenata te time bolje iskoristi prostor stvarajući besprijekoran izgled kuhinje. Njegova energetska učinkovitost i tihi rad čine ga vrijednim dodatkom svakodnevnog života.

image
promo

Ovaj hladnjak ima uobičajan raspored, što znači da je dio za zamrzavanje smješten ispod dijela za hlađenje. Hladnjak ima četvora vrata koja omogućuju brz i lak pristup sadržaju unutar njega. Ovaj hladnjak je "proširiv" jer se donji desni pretinac zamrzivača lako može pretvoriti iz zamrzivača u hladnjak s postavkom temperature od -18°C do +5°C. Stvarajući optimalno okruženje kojim je moguće produžiti svježinu i kvalitetu okusa svojih namirnica.

image
promo

Ovaj pametni hladnjak poveziv je s mobilnim uređajem što korisniku omogućuje kontrolu u bilo kojem trenutku. Primjerice, temperatura se može bežično kontrolirati i postaviti ili hladnjak može analizirati i prilagoditi vrijeme otvaranja vrata na temelju navika korisnika. Za kontrolu i poboljšanje funkcionalnosti hladnjaka, tu je pametna dijagnostička značajka koja omogućuje brze dijagnostičke rezultate. Hladnjak će izvršiti skeniranje samodijagnoze i prijaviti pronađene probleme. Ako hladnjak otkrije problem, prikazat će detaljne informacije i omogućiti korisniku da te informacije pruži korisničkoj službi kako bi se problem mogao riješiti brže i učinkovitije.

image
promo

Veliki zaslon od 21 inča na vratima hladnjaka također čini ovaj model vrlo zabavnim: od objavljivanja fotografija s pametnog telefona, ostavljanja poruka i crteža obitelji i voljenima do preslikavanja zaslona pametnog telefona na zaslon hladnjaka. To znači da se kuhanje i gledanje utakmice ili omiljene emisije mogu odvijati istovremeno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 15:05