Osigurajte svježinu uz pametne i energetski učinkovite hladnjake

 promo

Prostran i dobro organiziran hladnjak neizostavan je dio svake kuhinje jer omogućuje optimalno skladištenje namirnica te očuvanje njihove svježine i kvalitete. Prilikom odabira novog uređaja korisnici žele energetski učinkovite, pametne i ekološki prihvatljive opcije. Osim aspekta održivosti i povezivosti, jedna od prednosti najnovijih hladnjaka je i prilagodljivost pojedinih odjeljaka, što korisniku omogućuje prebacivanje zamrzivača u rashladni dio i obrnuto. Postoji nekoliko načina kako izvući maksimum iz rashladnog uređaja i osigurati savršenu svježinu hrane, pri čemu najnaprednije tehnologije igraju veliku ulogu.

Fleksibilnost unutrašnjosti hladnjaka

Na tržištu su dostupni različiti tipovi hladnjaka: od jednovratnih, hladnjaka sa zamrzivačem, side-by-side, do francuskih i modela s križnim vratima. Gorenje, dio Hisense Europe, razvilo je široku ponudu modernih rashladnih uređaja u kojima svatko može pronaći hladnjak prilagođen svojim potrebama, specifičnostima i željama. Odabir modela ovisi o vašem stilu života, broju ukućana i prostornim mogućnostima. Gorenje hladnjak s francuskim vratima NRM818EUX objedinjuje funkcije koje će olakšati svakodnevne kulinarske pothvate. Praktična ConvertZone ladica omogućuje podešavanje temperature od -20 °C do +5 °C, tako da se lako pretvara iz zamrzivača u hladnjak kako bi zadovoljio sve vaše potrebe.

image
promo

Savršena svježina uz No Frost

Većina proizvođača preporučuje redovito odmrzavanje odjeljka zamrzivača jer debeli sloj leda tjera uređaj da troši više energije za hlađenje unutrašnjosti. Dobra vijest je da najnovije tehnologije, kao što je značajka NoFrost Plus instalirana u Gorenjevom hladnjaku NRM818EUX, eliminiraju potrebu za ovim zamornim zadatkom. Tajna je u intenzivnom kruženju hladnog zraka koji uklanja vlagu i iz hladnjaka i iz zamrzivača. Ova učinkovita cirkulacija spriječit će nakupljanje inja i leda na zidovima zamrzivača, što će rezultirati s više prostora i optimalnim korištenjem kapaciteta za pohranu. Paketi ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti jedni za druge, pa će vaš odjeljak za zamrzavanje biti čist i uredan.

image
promo

Čuvanje energije

Stari model hladnjaka mogao bi koštati puno više od korištenja modernog uređaja. Stoga bi bilo dobro istražiti nadogradnju na noviju, održiviju opciju hlađenja. Odlična smjernica za to je proučavanje energetskih oznaka koje jasno i jednostavno pokazuju energetsku učinkovitost i druge ključne značajke proizvoda. Kako bi poboljšali energetsku učinkovitost svojih rashladnih uređaja, Gorenje je razvilo inverterske kompresore koji su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorima.

Dodatno, pametni sustav AdaptTech održava stalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira koliko često otvarate vrata. Hladnjak kontinuirano prati način na koji ga koristite i upravlja temperaturom kako bi spriječio bilo kakvo povećanje temperature, osiguravajući da vaša hrana ostane svježa i smanjuje potrošnju energije.

image
promo

Daljinsko upravljanje hladnjakom

Moderni rashladni uređaji omogućuju korisnicima povezivanje i daljinsko upravljanje. Pri kupnji Gorenje hladnjaka, poput modela NRC619CSXL4WF, možete ga spojiti na ConnectLife platformu te jednostavno pratiti i podešavati temperaturu hlađenja. Pametni hladnjak može analizirati vrijeme otvaranja vrata prema korištenju i upozoriti ako su vrata otvorena. Ako hladnjak detektira problem, prikazat će detaljne informacije i omogućiti korisniku da te informacije dostavi korisničkoj službi, kako bi se problem brže i učinkovitije riješio.

image
promo

Svatko voli svježu hranu, a uz Gorenje prilagodljiva, pametna rješenja za hlađenje, produljena svježina uvijek može biti tu za vas. Ovi su uređaji dizajnirani kako bi zadovoljili različite potrebe svakog kućanstva, kombinirajući održivost s praktičnošću dok istovremeno održavaju svježinu hrane, niske račune za energiju i besprijekoran rad. Pojednostavljena definicija života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. kolovoz 2024 07:48