Savršen sklad stila i funkcionalnosti

 promo

S elegantnim PureFit vratima i slim dizajnom, Hisense PureFit hladnjak integrira se u svaku kuhinju, poboljšavajući njegovu estetiku i upotrebljivost. Uz svoju eleganciju, pruža neusporedivu fleksibilnost, pružajući vam savršena rješenja za pohranu namirnica na temelju vaših individualnih potreba. Sažeto u jednoj rečenici: zahvaljujući savršenom pristajanju u kuhinju, Hisense PureFit hladnjak utjelovljuje savršenu harmoniju stila i funkcionalnosti, a uskoro ćete moći pronaći nekoliko PureFit modela na hrvatskom tržištu.

S dubinom od samo oko 60 cm, hladnjak Hisense PureFit dizajniran je da stane u gotovo svaki kuhinjski prostor bez kompromisa. Zahvaljujući poboljšanom dizajnu šarki, nudi više od 103 stupnja otvaranja vrata sa samo 2,5 mm razmaka s obje strane. Fleksibilnost ovog modela povećana je njegovim hibridnim dizajnom. Naime, riječ je o svojevrsnoj mješavini samostojećeg i ugradbenog hladnjaka, pa mu tanje bočne stranice omogućuju bolje pristajanje. Osim toga, udubljene ručke savršena su kombinacija stila i funkcije. Ergonomski rukohvat savršeno pristaje uz svaki dizajn kuhinje.

Sustav ventilacije je koncipiran na način da je usis i odvod zraka s prednje i donje strane uređaja što je omogućeno izvrsno razrađenim dizajnom. Posljedično, uređaj se može postaviti bliže zidu ili sljedećem elementu kuhinje. S ovim sustavom energetska učinkovitost bit će veća, troškovi električne energije niži, a kuhinja će imati elegantan, moderan izgled.

Ovaj model nosi oznaku A klase kada je u pitanju energetska učinkovitost, čime štedi impresivnu količinu energije. Ne samo da ćete smanjiti svoje račune, već i značajno povećati svoj pozitivan utjecaj na planet.

Hladnjaci Hisense PureFit mogu se pohvaliti raznim naprednim značajkama, od funkcije dubokog zamrzavanja do ladice za voće i povrće u donjem dijelu hladnjaka koja radi kao zasebna zona, pružajući idealno okruženje za pohranjivanje u kojem se sada ove namirnice mogu sigurno pohraniti i ostati svježe dulji period. Kapacitet? Do 330 litara, tako da prostor za pohranu vjerojatno neće biti problem!

image
promo

Uz to, Hisense antibakterijska zaštitna funkcija sprječava rast gljivica i bakterija korištenjem posebnog materijala za unutrašnjost hladnjaka. Ladica za voće i povrće sa sustavom za podešavanje vlažnosti omogućuje vam da ručno regulirate vlažnost u ladici kako biste zadovoljili različite zahtjeve skladištenja vaše hrane, tako voće i povrće možete duže zadržati svježe i hrskavo.

Korisna značajka je i Convert Function koja vam omogućuje jednostavno prilagođavanje prostora za pohranu i čuvanje vaše svježe hrane u idealnom okruženju na temelju vaših potreba. Jednostavno rečeno, hladnjak se može pretvoriti u zamrzivač, i obrnuto, zamrzivač se može koristiti kao hladnjak. Dobro dođe kada su posebne prilike!

Hladnjak ima elegantan prostor za boce vina i bezalkoholnih pića, koji oslobađa prostor u vratima vašeg hladnjaka i sprječava da se boce kotrljaju po policama. Osim toga, visokokvalitetna završna obrada čini stalak nevjerojatno izdržljivim i lakim za čišćenje.

The user-friendly digital control panel enables you to easily change the temperature inside the fridge or freezer and activate special functions such as the ECO mode for saving energy, with just the touch of a button. The easy-view electronic control panel makes controlling the temperature more accurate and provides various refrigerator modes.

Digitalna upravljačka ploča izuzetno je jednostavna za korištenje. Omogućuje vam promjenu temperature unutar hladnjaka ili zamrzivača i aktiviranje posebnih funkcija kao što je ECO način rada za uštedu energije, samo pritiskom na tipku. Elektronička upravljačka ploča čini kontrolu temperature preciznijom i omogućuje različite načine rada hladnjaka samo jednim dodirom tipke.

Zahvaljujući aplikaciji ConnectLife, hladnjakom možete upravljati mobilnim telefonom gdje god se nalazili. Uz ovu značajku možete prilagoditi postavke temperature hladnjaka s bilo kojeg mjesta – kod kuće, na putu, čak i u uredu – koristeći WIFI aplikaciju na svom telefonu. Zaista korisna značajka kada vodite aktivan način života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. rujan 2024 11:25