NEUOBIČAJENO

Koristite ovo piće i vaša odjeća više nikada neće imati neugodan miris, a i perilica će vam biti zahvalna

 /SHUTTERSTOCK

Svi želimo da naše rublje ima ugodnu aromu, ali ponekad stvari ne idu po planu. Ne postoji ništa dosadnije od vaših ručnika koji izlaze iz perilice rublja s neobičnim, vlažnim mirisom koji nas tako često iritira, ali sada to više ne morate tolerirati.

Prema stručnjaku, boca jeftine votke mogla bi biti rješenje za ovaj problem. Alkohol bi mogao biti dugo očekivani odgovor na to da vaši ručnici i sportska odjeća budu slobodni od neugodnih mirisa. A najbolji dio je - što je votka jeftinija, to bolja, prenosi Mirror.

TikTok video Twisselman Trading Co. prikazao je ovu nekonvencionalnu, ali učinkovitu tehniku. Naslov je glasio: "Votka je jednostavan izbor jer ima visok udio alkohola te je bez mirisa i boje."

Jennifer Shaw, stručnjakinja u Plumbworldu, objasnila je kako metoda funkcionira. Izjavila je: "Votka je odlično sredstvo za dezinfekciju. Poznata je po svojoj sposobnosti da ubija bakterije i neutralizira neugodne mirise, zbog čega je učinkovita u uklanjanju mirisa plijesni i znoja. Proces je jednostavan. Samo dodajte malu količinu votke - otprilike šalicu - izravno u perilicu rublja zajedno s vašim uobičajenim deterdžentom. Alkohol isparava tijekom procesa pranja i sušenja, ne ostavljajući tragove ni miris."

Jennifer je izjavila da korištenje votke u pranju neće oštetiti vaše ručnike ili perilicu rublja, dodajući: "Proces pranja oslobađa alkohola tako da nema potrebe za brigom. Ponekad su najbolja rješenja ona koja najmanje očekujete."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:37