JESTE LI VI ZNALI?

Nakon što je ova žena pokazala kako reže rajčice, mnogi su shvatili da to cijeli život rade krivo

 /SHUTTERSTOCK

Mnogi od nas uživaju u pripremanju ukusnog obroka, ali budimo iskreni, sjeckanje povrća može biti pravi zadatak. Nezgodan je, naporan i potrebno je mnogo vremena, što je razlog zašto većina nas voli prečace. A sada, zahvaljujući pametnom triku jedne žene, vaši će dani rezanja rajčice na kockice postati puno jednostavniji, prenosi Mirror.

Poppy O‘Toole, koja se naziva poppycooks na TikToku, otkrila je ultimativnu tehniku ​​za rezanje rajčica bez napora i ostavila je ljude oduševljene. Sve što vam treba je pouzdan oštar nož.

@poppycooks Reply to @visionarycris Just touched down in tomato town... where next? ?? #learnontiktok #knifeskills #masterclass #lifehack #tomato ♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Ona savjetuje da započnete tako što ćete prepoloviti rajčicu i izrezati tvrdi dio. Nakon što ste to učinili, spremni ste za čišću i bržu sesiju rezanja. Zatim samo okrenite rajčicu naopako prije nego počnete rezati. Poppyjijn glavni savjet je da smanjite pritisak kako biste izbjegli gnječenje rajčice ili rasipanje sjemenki.

Ona predlaže korištenje "pokreta piljenja" za glatki proces, što rezultira "ljupkim" urednim kriškama rajčice koje lijepo zadržavaju svoj oblik. Videozapis prikazuje metodu bez sjemenki, bez nereda, osiguravajući besprijekorno sjeckanje svaki put.

Otkako je Poppy objavila isječak, skupila je više od 16.000 pregleda, a njezini obožavatelji oduševljeni su njezinim načinom. Zaprepašteni su što su sve ovo vrijeme krivo sjekli rajčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:26