BACAMO SE NA POSAO

Napravite male kuglice od aluminijske folije, a zatim ih izmiksajte u blenderu. Rezultat će vas oduševiti

 /SHUTTERSTOCK

Jeste li znali da ponekad trebate staviti aluminijsku foliju u blender? Iako je iznenađujuće, to je istina, a zahvaljujući tom postupku vaš blender opet može biti kao nov. Stvarno biste trebali probati.

Prije nego nas optužite da smo pretjerano ekstravagantni, znajte da mljevenje aluminijske folije u blenderu nije neki bizaran recept s TikToka. U nastavku donosimo zašto se to isplati činiti povremeno.

Redovita uporaba blendera čini njegove oslabljuje oštrice iz dana u dan, uzrokujući borbu s proizvodima za mljevenje i ukazujući na to da neće izdržati bez oštrenja. Mnogi će se ljudi tek tada zapitati: kako naoštriti oštrice blendera?

Prije nego što počnete paničariti ili svoj aparat odnesete u profesionalni servis, možda biste trebali isprobati jednu od provjerenih kućnih metoda za oštrenje oštrica blendera. Trebat će vam nešto što će služiti kao kamen za oštrenje - i vjerojatno možete pogoditi što je to. Popularan način za oštrenje oštrica blendera je korištenje kockica leda (pomiješajte ih s oko 120 ml vode i malo sredstva za pranje posuđa), nekuhana zrna riže ili... aluminijska folija. Razvaljajte materijal u male kuglice, zatim ih izmiksajte u blenderu na minutu na niskoj brzini. Nakon tog, blender će biti oštar i djelovati kao nov, piše DailyWrap.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. kolovoz 2024 05:56