VJEČNA DILEMA

Nikad ne znate koji kabel trebate isključiti? Uz pomoć ove male spajalice više nećete imati taj problem

 /SHUTTERSTOCK

Sljedeći put kad pojedete vrećicu peciva ili tosta, suzdržite se od bacanja štipaljki za ztvaranje. Ovaj mali komad plastike koji se koristi za držanje zatvorene vrećice može se prenamijeniti u koristan organizacijski alat u kuhinji i šire. Prema YouTube videu Drewa i Jonathana Scotta iz "Property Brothers", možete ih koristiti za označavanje svojih kabela. Ovo će osigurati da nikada više nećete isključiti pogrešan kabel, prenosi House Digest.

Svi znamo koliko može biti neugodno kada želite isključiti fritezu iz struje kako biste napravili mjesta za kuhalo za vodu, a umjesto toga isključite mikrovalnu pećnicu. Kako biste izbjegli tu smetnju, braća Scott preporučuju da spremite dovoljno kopči za kruh kako biste mogli označiti svaki kabel. To će pomoći da vaši kablovi budu organizirani i na prvi pogled možete vidjeti koji je koji. Evo detaljnijeg pogleda na to kako ovaj jednostavan trik funkcionira.

image
Drew and Jonathan/YouTube

Da biste izveli ovaj jednostavan trik za organiziranje, sve što vam treba je trajni marker. Zgrabite svoju kopču za kruh i označite je nazivom uređaja ili naprave pomoću trajnog markera. Zatim, koristeći prorez u sredini kopče, stavite je na za to predviđeni kabel. To će vam omogućiti da na prvi pogled vidite koji je uređaj uključen, osiguravajući da više nikada nećete slučajno isključiti pogrešan. Međutim, ne morate označavati svaki kabel ako to ne želite. Umjesto toga, samo se usredotočite na označavanje onih koje ne želite nikako isključivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. rujan 2024 02:41