ništa lakše

Ništa ocat, ništa soda bikarbona, ništa kreda: jedino ovako se uklanjaju mrlje s odjeće!

 /SHUTTERSTOCK

Vaša odjeća (ali i ona vaše djece, supruga, djevojke, momka...) prepuna je ružnih mrlja koje nikako ne možete oprati? Ne brinite, postoji rješenje. Jedna majka iz Engleske, Chelsea Whiston (27), otkrila je jednostavan i učinkovit način kako spasiti omiljenu majicu od tvrdokornih mrlja. Nakon što je njezin sin umrljao svoju bijelu majicu, Chelsea je isprobala razne proizvode iz trgovina, ali ništa nije pomoglo.

Obeshrabrena, za savjet se obratila Facebooku, gdje su joj korisnici predložili da pokuša nešto jednostavno - ostavi majicu da se suši na suncu. Iako je bila skeptična, odlučila je isprobati ovu prirodnu metodu. Nakon što je oprala majicu i ostavila je vani na suncu, vratila se i iznenadila kada je ustanovila da je mrlja potpuno nestala.

Ovaj trik postao je njezin omiljeni način uklanjanja mrlja s odjeće, uključujući i mrlje od trave. Chelsea sada troši manje novca na skupe proizvode za čišćenje i preporučuje ovu metodu svima koji se suočavaju sa sličnim problemima, prenosi Krstarica.

- Ako mrlja ne nestane u potpunosti nakon prvog sušenja na suncu, ponovite postupak. Operite odjeću i ponovno je izložite sunčevoj svjetlosti. S vremenom bi se mrlja trebala potpuno ukloniti - savjetuje Chelsea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 12:25