u šoku smo

Odjeću na stalak za sušenje cijelo vrijeme krivo stavljamo! Pogledajte kako treba...

 TIKTOK

Sigurno ste se bar jednom susreli s problemom nedostatka mjesta na stalku za sušenje odjeće. Ako se mokro rublje dodiruje na stalku sporije će se osušiti, a moglo bi se na kraju osjetiti i po vlagi.

Jedna je korisnica TikToka podijelila sa svojim pratiteljima kako je doskočila ovom problemu, a za ovo će vam rješenje osim samog stalka trebati i kvačice za rublje.

Umjesto da je svaku majicu stavljala na jednu prečku i tako na ukupno 6 prečki mogla postaviti i šest majica, ona ih je krenula stavljati okomito i donje rubove bi s kvačicom pričvrstila na nasuprotne prečke.

Na taj je način na šest prečki razgrnula čak deset majica bez da ih je morala preklopiti ili da se dodiruju, čime je uštedjela i prostor na samom stalku i vrijeme sušenja jer još je, slažući robu na stalak ovom metodom bez problema stalo nekoliko kilograma mokrog rublja.

Kako to izgleda u praksi pogledajte u njezinom videu koji je oduševio korisnike TikToka:

Sušenje rublja u zatvorenom prostoru izazov je i zbog ponekih zdravstvenih rizika. Ipak, za one koji nemaju drugo rješenje, važno je pridržavati se i drugih uputa vezano uz to. Kako smo pisali prije, stučnjaci upozoravaju da ga nikako ne smijete sušiti u spavaćoj sobi, a ovdje možete pročitati zašto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 18:44