DRUGAČIJE ČIŠĆENJE DOMA

Ostavila posudu s vodom i soli u boravku i sobi 24 sata i tako riješila problem koji ju je godinama mučio

 /SHUTTERSTOCK

Vjerujemo kako je svakome od vas dom mjesto na kojem se osjećate sigurno, lijepo, opušteno i odmorno. Vjerujemo i kako je mnogima njihov stan ili kuća mjesto gdje su zaštićeni od stresa i gdje se osjećaju najugodnije.

Ljudi su se na društvenim mrežama raspisali kako postoji još jedan način čišćenja doma i otklanjanja negativnih vibracija iz životnog prostora uz pomoć soli. Trebat će vam: alkoholni ocat (1 boca), morska sol (1 žlica), prozirna staklena vaza ili posuda i voda.

Što je potrebno napraviti? Ulijte ocat i malo vode u čašu. Zatim dodajte morsku sol i stavite je na najfrekventnije mjesto u kući.

Ne zaboravite da staklo mora ostati skriveno od pogleda drugih. Tamo treba stajati 24 sata. Ako sol pliva u vodi, temeljito operite i ponovite postupak. Kada sol ostane na dnu, to je znak da su loše energije nestale. Zatim morate ponoviti ovaj postupak u svakoj prostoriji u vašem domu. Isto tako, kada sol ostane na dnu, proces će biti završen. Na ovaj jednostavan način, tvrde ljudi, učinit ćete svoj dom ugodnim mjestom za život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 17:59