Kukci bye bye

Riješite se svih buba i životinjica kojih se bojite da ih ne dodirnete! Bez nereda i fleka na zidovima. Fantastičan izum

 YOUTUBE/@MY CRITTER CATCHER/
Moj hvatač stvorenja, štiti vaš dom od buba vrlo elegantno bez nereda, korištenja štetnih kemikalija ili kupovine skupih baterija. Plus, čak niti ne ubija bube

S dolaskom toplijeg vremena, nažalost, dolaze i kukci koji mnogima uživanje u večernjim druženjima i spavanje pretvaraju u pravu noćnu moru. Riješiti se ovih malih nametnika i krvopija nije nimalo jednostavno, no postoji učinkovit način koji zaista funkcionira, i što je najvažnije, ne šteti zdravlju ljudi, ali ni kukaca. Kako biste ovog ljeta više uživali, a manje brinuli o paucima, žoharima, škorpionima, muhama, cvrčcima, stonogama, osama, pčelama i moljcima tu je - Moj hvatač životinjica (My Critter Catcher), fantastičan izum pomoću kojeg možete sigurno uloviti i ukloniti sve životinjice kojih se bojite da ih ne dodirnete.

My Critter Catcher je proizvod kojim možete pokupiti sve vrste insekata i drugih životinja, a da ih ne povrijedite. Sigurno se pitate kako funkcionira? Da biste pokupili insekte, jednostavno učinite sljedeće: Stisnite ručku tako da se četke otvore, postavite otvorene četke preko insekta i otpustite ručicu tako da se četke zatvore. Da biste pustili kukca, samo ponovno stisnite ručku kako bi se četke ponovno otvorile, a buba živa izašla. Jako je jednostavno.

Beskonačne mogućnosti

Možete ga koristiti za hvatanje tarantula i svih malih pukova, škorpiona, osa, pčela, skakavaca, cvrčaka, žohara .... Osim toga, My Critter Catcher je dugačak 65 centimetara, što vas stavlja u poziciju da ste dovoljno daleko od nepoželjnih životinjica, a da ih se možete u trenu riješiti.

Cijena? 23 eura. Proizvod možete kupi ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. kolovoz 2024 17:10