dobar trik

Stavite jedan sastojak u perilicu rublja i postavite program na 60 °C: Uklonit će sve nečistoće i radit će kao nova

 /SHUTTERSTOCK

Koliko često vi čistite svoju perilicu rublja? Jeste li znali da je to neophodno kako bi ona radila dobro, kvalitetno i brzo te kako bi odjeća koju u njoj perete uvijek bila čista, mirisna i lijepo oprana? Ne brinite, za tu akciju ne treba vam ništa komplicirano, sve sastojke već imate kod kuće. Potrebne su vam, naime, samo dvije tablete za perilicu posuđa.

Ne morate uklanjati omot, samo ih ubacite unutra. Zatvorite vrata perilice. Postavite program na pamuk, pa na 60 stupnjeva. Pred kraj rada stroja voda će biti puno čišća. Stroj će tako izbaciti svu prljavštinu, pojašnjava kanal Jecina svaštarica.

Znate li kako je još dobro očistiti perilicu rublja? Internetom kruže mnoge kombinacije za čišćenje, a ova je posebna i drugačija. Moramo priznati da je trik stvarno čudan, ali trebali biste mu dati priliku. Potreban vam je jedan limun i pasta za zube. Prerežite limun na pola i stavite pastu za zube u sredinu. Stavite ga u bubanj perilice rublja. Stavite pastu i na unutarnju stranu vrata stroja. Time se uništavaju neugodni mirisi u stroju, rublje će biti bolje oprano, a vrata stroja se neće magliti, a bit će i sjajna kao da je stroj tek kupljen, prenosi Krstarica.

Dodatna preporuka je čišćenje gume unutar stroja sodom bikarbonom i octom. Pokrenite kraći program od oko 15 minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 12:13