jeste li znali?

Svaki usisavač ima dio koji mnogi ne primjećuju: evo čemu služi i kako može skratiti vrijeme usisavanja PLUS Shopping: gdje kupiti dobre usisavače?

 /SHUTTERSTOCK

Koliko puta vam se dogodilo da usisavate svoj stan ili kuću i učini vam se da usisavač ne usisava dobro? Da ne vuče kao prije? Prije nego što krenete u potragu za novim, probajte vidjeti možete li probati popraviti ono što ne valja možda s usisavačem? Moguće je, a nećete potrošiti nepotrebno kućni budžet, a prašina i prljavština će i dalje biti daleko od vas i vaših ukućana. Ok, iako na tržištu sada vladaju robotski usisavači koji dosta uspješno obavljaju ono za što su namijenjeni, mnogi ljudi i dalje imaju klasičan usisavač. Ako ste vi jedan od njih, sigurno vam se dogodilo da dok čistite svoj dom, muku mučite s usisavanjem tepiha koji se ‘miče‘ tijekom kretanja stopala po njemu. Pokušali ste svašta - dobro ih pročešljati, primiti ih nogom ili lagano prijeći preko dlačica, ali one se i dalje "miču", a i ne uspijevate dobro ukloniti prljavštinu. Koliko god se trudili pronaći tehniku ​​kojom ćete obaviti posao, ona vas može blokirati i dovesti do granice strpljenja, pa možete na kraju odustati od čišćenja.

Ipak, postoji rješenje. Vjerovali ili ne, tipka na sredini crijeva usisavača je obično plastična i povlači se naprijed-natrag, a ima i neku funkciju, osim što vas živcira kada se otvori i kroz nju počne strujati zrak. Naime, zaustavlja vašu "borbu" s tepihom jer je regulator snage usisavača koji podešava snagu usisavanja i omogućuje vam lakše obavljanje posla. Jeste li znali za ovo?

Pročešljali smo hrvatske trgovine i pronašli neke jako dobre usisavače!

image

Xiaomi Robot Vacuum S10 pametni robotski usisavač, 179 €, www.mi.hr

Xiaomi
image

Philips FC9333/09 usisavač, 168,99 €, www.emmezeta.hr

Emmezeta
image

Usisavač bez vrećice Elta VC-850W, 94,99 €, www.pevex.hr

Pevex
image

Usisavač MIELE COMPLETE C3 FLEX, 289 €, www.harveynorman.hr

Harvey Norman
image

ROWENTA X-Plorer Serie 60 robotski usisivač RR7455WH, cijena na upit, www.rowenta.hr

Rowenta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 10:19