KONAČNO

Svi su oduševljeni nakon što su vidjeli ovaj način rezanja ananasa! Ne može biti brže i jednostavnije

 /SHUTTERSTOCK

Ananas je definitivno jedno od onih vrhunskih voća koje kupujete za posebne prilike. Ne samo da su super sladak, nego je i prepun vitamina, ali postoji jedan veliki problem kod njega – nevjerojatno ga je teško rezati i poslužiti. Što ako vam kažemo da to ipak ne mora biti tako teško? Zahvaljujući ljudima s X-a, bivšeg Twittera, postoji posebna metoda za uživanje u osvježavajućem voću bez pravljenja nereda, prenosi Mirror.

Račun Today Years Old, koji ima milijun sljedbenika, poznat je po dijeljenju korisnih životnih trikova s ​​obožavateljima. Sada su ljudi bili zapanjeni nakon što su naučili kako pravilno rezati ananas.

U naslovu je pisalo: "Način na koji je priroda zamislila da jedemo ananas." Pronicljivi isječak prikazuje ananas uredno podijeljen na nekoliko dijelova od kojih je potrebno samo da otkinete komad da biste uživali. Kako su segmenti uvijek podijeljeni na voću, dovoljno je da ogulite dio za sebe.

I pokazalo se da nismo bili jedini kojima je ovo otkriće jer je objava prikupila 100.600 pregleda sa 640 lajkova i 80 retweetova otkad je objavljena.

Ananas nije samo zabavno jesti, već ima i mnoge zdravstvene prednosti. Egzotično voće sadrži hranjive tvari i korisne spojeve, poput vitamina C, koji pomažu probavi. Također može pomoći u jačanju imuniteta, smanjenju rizika od raka i čak poboljšanju vremena oporavka nakon operacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:39