KAKAV SPAS

Ubacite samo dvije kockice leda u perilicu rublja prije pranja odjeće i ne morate više brinuti o glačanju

 /SHUTTERSTOCK

Elegantan izgled na poslu ili službenim sastancima često uzrokuje dosta vremena provedenog s glačalom. Iako su kombinacije perilice i sušilice rublja sve češće u domovima, značajno smanjujući vrijeme provedeno u brizi oko rublja, problem izgužvanih košulja i poslovnih odijela i dalje je aktualan. Za mnoge to znači provesti sate na mučnom zadatku glačanja.

Pogled na hrpu suhog rublja u dnevnoj ili spavaćoj sobi može vam učinkovito pokvariti raspoloženje. Osim toga, vrijeme provedeno s glačalom u ruci i sve veći troškovi energije potrebni za glačanje tkanina postaju sve zabrinjavajući. Međutim, postoje načini za izbjegavanje ove aktivnosti, piše DailyWrap.

No je li moguće održati elegantan izgled bez potrebe za glačanjem? Postoji jednostavan način koji značajno poboljšava izgled odjeće. Što je najvažnije, njegov je trošak minimalan.

Kockice leda bolje od glačala

Za mnoge ljude ova metoda može biti iznenađujuća. Dodavanjem nekoliko kockica leda u perilicu rublja osigurat ćete da odjeću izvađena nakon pranja neće trebati glačati. Prilikom glačanja glačalom stvara se para koja zaglađuje tkaninu. Dodavanje kockica leda u pranje može postići sličan učinak – para koja se stvara tijekom ciklusa ispiranja zagladit će odjeću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 06:33