SAVJET STRUČNJAKA

"Utrljao sam vosak za automobile na svoju toaletnu školjku i više nemam problema s nikakvim mrljama"

 /SHUTTERSTOCK

Prljavi WC je leglo bakterija i klica, stoga ga je važno redovito čistiti. Ako ne želite gubiti vrijeme na ribanje, sljedeći trik će biti savršen za vas. Lako je održavati WC čistim ako to činite redovito. Međutim, ponekad je mrlje teško ukloniti. Kako biste to izbjegli, možete zaštititi WC površinu proizvodom koji se obično koristi za automobile. Ovo je trik kojim se služe profesionalni čistači, piše essanews.

Na površini WC školjke nakupljaju se različite mrlje i bakterije koje zahtijevaju redovito čišćenje i dezinfekciju. Mnogi ljudi koriste posebne gelove na bazi čvrstih sredstava za čišćenje i dezinfekciju. Iako su učinkoviti, njihov intenzivan miris može smetati.

Dugotrajna čistoća zahvaljujući vosku za automobile

Možete upotrijebiti metodu s proizvodom za poliranje boje automobila kako biste dulje održavali WC čistim. Profesionalni čistači često se služe ovim trikom. Nakon čišćenja zatvorite ventil za ispiranje i uklonite preostalu vodu plastičnom čašom. Posudu obrišite suhom krpom i utrljajte voskom za automobile da pokrije cijelu površinu. Ostavite 10-15 minuta, zatim ponovno otvorite ventil za ispiranje.

Vosak će ostaviti zaštitni sloj na površini, za najbolji učinak ponavljajte postupak svaka dva do tri mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 04:23