ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Sada je dobro

Povratak na crveni tepih: Kate Beckinsale nakon teških mjeseci zablistala u bajkovitoj kreaciji

Engleska glumica je u haljini od organze, bijelim platformama i visećim dijamantnim naušnicama, zadivila prisutne na događaju dobrotvorne organizacije iza koje stoji kralj Charles III.

Engleska glumica je u haljini od organze, bijelim platformama i visećim dijamantnim naušnicama, zadivila prisutne na događaju dobrotvorne organizacije iza koje stoji kralj Charles III.

Poslije teškog razdoblja u ožujku, koji je obilježila borba za zdravlje i boravak u bolnici zbog zasad neotkrivene tegobe, britanska glumica Kate Beckinsale vratila se na crveni tepih. Za povratak u javni život nakon bolovanja, izabrala je 2. svibnja glamurozni njujorški gala događaj King‘s Trust Gala i ostavila prisutne bez riječi. Zbog efektne, asimetrično krojene bijele haljine od više slojeva lepršave organze, s otvorenim ramenom i vrtoglavim prorezom, jednostavno nije mogla izgledati bolje. Haljina podsjeća na latice cvijeta zbog prozračnog materijala, nabora ispod struka i gornjeg dijela koji je profinjeno otkrivao glumičino rame.

Zvijezda akcijskog filma "Canary Black" snimanog potkraj 2022. godine u Zagrebu i prije je "krala" pozornost na glamuroznim događanjima, no bijelom haljinom kojom je zadivila modne znalce na King‘s Trust Gali, nadmašila je sebe.

Odvažan prorez otkrio je njene vitke noge i bijele sandale s visokim platformama. U bijeloj modnoj "priči" zvijezde fantastične filmske franšize "Underworld", prvom pojavljivanju u javnosti poslije ovogodišnje dodjele nagrada SAG-AFTRA u veljači, isticala se svjetlucava, zelena clutch torbica koja je bojom pratila njenu odvažnu manikuru.

image

Kate Beckinsale u lepršavoj haljinj od organze na prvom pojavljivanju na crvenom tepihu od veljače

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Vjerna odluci da ne pretjeruje s nakitom, krasile su je viseće naušnice s dijamantnima u nizu kojima je istaknula vrat i vitka ramena. Premda su se među uzvanicima na događaju dobrotvorne organizacije koju je osnovao britanski kralj Charles kako bi se uhvatio u koštac s globalnom nezaposlenošću mladih, nalazili Rita Ora, John Legend i Chrissy Teigen, Kate Moss, Penelope Cruz te globalni veleposlanik te organizacije, Lionel Richie, prvo pojavljivanje Kate Beckinsale nakon boravka u bolnici izazvao je posebnu medijsku pozornost. Očekivano, zvijezda filma "Pearl Harbour" i u izjavi za magazin People izbjegla je otkriti što ju je mučilo.

"Bila je ovo teška godina. Ni moji roditelji nisu bili dobro, a da o svojoj mački i ne govorim. Dogodila se hrpa stvari. Zato je lijepo doći vidjeti prijatelje i dobiti malo bolju perspektivu. Mislim da su svi imali tešku godinu," rekla je glumica koja je u Hrvatskoj snimala u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022., te navijala za naše.

U međuvremenu je na Instagramu izbrisala svoje fotografije iz bolnice koje je objavljivala od 10. ožujka do sredine travnja kad se, čini se, vratila kući. Sve što o tome misli "rekla" je na Instagram storyju, 17. travnja. Objavila je svoju fotografiju u majici s natpisom "preživjeti probleme s trbuhom", prenosi People, i tako stavila točku na zlosretno razdoblje koje želi zaboraviti.

Linker
03. svibanj 2024 18:02