ŠALABAHTER IZ FILMA

Blake Livley ruši predrasude, nije više samo ‘žena Ryana Reynoldsa‘: ‘Ovdje je dokazala koliko vrijedi, dajte joj šansu‘

Justin Baldoni i Blake Lively u filmu ”Priča završava s nama”

 SONY PICTURES/Planet/Profimedia
Adaptacija popularnog romana spisateljice Colleen Hoover ipak sadržava premalo novog da bi bila išta više od korektnog naslova

Iako uglavnom potiču destruktivno ponašanje, društvene su mreže više puta pokazale da mogu biti katalizator dobra.

Produktivna i uspješna 42-godišnja američka spisateljica Colleen Hoover postala je svjesna te moći kada je njezin ljubavni roman "Priča završava s nama" iz 2016. zahvaljujući pozitivnim riječima korisnika društvene mreže i online video platforme TikTok postao prava globalna senzacija.

Zaključno s 2019., "Priča završava s nama" prodana je u nešto više od milijun primjeraka i prevedena na više od 20 stranih jezika. Reklo bi se - više nego solidan uspjeh. Međutim, nakon što su je 2021. otkrili korisnici TikToka koji vole čitati, tzv. booktokeri, Hooverin je roman u 2022. i 2023. prodan u nešto više od četiri milijuna primjeraka, a na TikToku je o njemu objavljeno više od milijardu objava.

"Priča završava s nama" naoko pripovijeda o ljubavnoj vezi naočitog neurokirurga Rylea Kincaida i cvjećarice Lily Bloom. Nakon slučajnog susreta i razmirica - on želi usputni seks, a ona nešto ozbiljno, Kincaid i Bloom započnu vezu. Isprve im ide super, međutim jedne večer jedan razbijeni stakleni lonac sve promijeni.

NOVU EPIZODU "ŠALABAHTERA IZ FILMA" POGLEDAJTE OVDJE:

Glumac i redatelj Justin Baldoni za roman se zainteresirao sredinom 2019., u trenutku kada je bio uspješan, ali ne senzacionalno uspješan, međutim glumačka se ekipa počela popunjavati tek početkom 2023., u trenutku kada je harao TikTokom. Ulogu Kincaida dao je sebi dok je ulogu Bloom dobila Blake Lively, zvijezda popularne serije Tračerica te pomalo podcijenjena glumica.

Romantična drama "Priča završava s nama" u hrvatska je kina stigla 8. kolovoza, a kritičar Jutarnjeg lista Damjan Raknić u novoj epizodi serijala "Šalabahter iz filma" donosi tri razloga zbog kojih je trebate pogledati i dva zbog kojih je trebate preskočiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 18:47