BRIGITTE MACRON

Ljubitelji serije su oduševljeni novim nastavcima ‘Emily in Paris‘. Zanimljivo je i tko se pojavljuje...

Lily Collins, Brigitte Macron

 Handout/Afp/Stephanie Branchhu/Netflix/Profimedia
Neki su kritični prema ‘stereotipnom prikazu života u Gradu svjetla, od bonvivanskog životnog stila do sanitiziranih scena glavnoga francuskoga grada‘

Francuska prva dama Brigitte Macron pojavit će se u Netflixovoj seriji "Emily u Parizu". Kako otkriva časopis Elle, iako je serija poznata po modi, Macron se u njoj pojavljuje u vlastitoj odjeći te joj "nisu dane nikakve posebne upute", piše The Guardian.

Prema riječima tvorca serije Darrena Stara ("Beverly Hills", "Melrose Place", "Seks i grad"), Macron je "veoma talentirana".

Zvijezda serije Lily Collins otkrila je da začeci ideje o njenom gostovanju sežu do 2022. godine kada su je Star i Collins upoznali u Elizejskoj palači.

"Ona je velika obožavateljica šoua pa je to što smo je u prvoj sezoni spomenuli doživjela s velikom dozom humora", objasnila je Collins te dodala da je snimati s Macron istodobno bilo i čast i pravo zadovoljstvo.

To je drugi put da Macron glumi samu sebe. 2018. godine pojavila se u francuskoj humorističnoj seriji "Vestiaires", koja prati dvojicu plivača s invaliditetom.

Ranije ove godine je najavljeno i da šestodijelni biografski serijal "Brigitte, une femme libre" (Brigitte, slobodna žena) uskoro kreće u produkciju.

Drugi dio četvrte sezone "Emily u Parizu" na Netflixu će biti dostupan od četvrtka. Usprkos prozivkama "zbog apsurdnih pripovijednih niti te sladunjavih opisa Pariza", serija je veoma gledana.

Mnoge kritike dolaze iz Francuske; kritiziran je "stereotipni, fantastični prikaz života u Gradu svjetla, od bonvivanskog životnog stila u kojem se nose beretke do sanitiziranih scena glavnoga francuskoga grada koje nalikuju slikama s Instagrama".

S druge strane, dosta su pozitivne kritike na nove epizode, koje se od jučer mogu pogledati na Netflixu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 10:55