SIMPATIČNI TALIJAN

Na HTV-u počela nova sezona serije koju u Hrvatskoj obožavaju: ‘Uz slavne glumce je i finalist iz ‘Zvijezde pjevaju‘

Hotel Portofino

Ljeto je 1927. godine, a Bella Ainsworth svu energiju posvećuje Hotelu Portofino... Tako započinje radnja druge sezone

Na HTV1 u terminu od 17.15 počelo je, ovaj vikend, emitiranje druge sezone serije "Hotel Portofino". Ljeto je 1927. godine, a Bella Ainsworth svu energiju posvećuje Hotelu Portofino. Na Bellino olakšanje, njezin beskorisni muž Cecil nije viđen otkad je otišao u Englesku, ali ona je i tužna jer joj nema ni sina Luciana, koji se u Londonu skrasio sa svojom novom suprugom Rose. Bella se veseli Lucianovom dolasku na odmor, ali zabrinuta je za njegov brak jer Rose neće doputovati s njim...

Kao i prva sezona, nastavak "Hotela Portofino" snimao se u Hrvatskoj, u Zagrebu te u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji. Ekipa je 11 dana snimala u Zagrebu, u Preporodnoj dvorani (HAZU) i u Hrvatskom institutu za povijest na Gornjem gradu, te u Muzeju za umjetnost i obrt. Među ostalim su lokacijama Matulji, Grožnjan, Opatija, Lovran, Belaj i Rijeka.

image

Hotel Portofino

image

Hotel Portofino

Produkcija druge sezone serije "Hotel Portofino" u priču je uvela i neke nove likove. Tako se u ulozi Brune pojavljuje poznati hrvatski glumac i finalist 10. sezone popularnog HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju" Marko Braić.

- Bruno je simpatičan Talijan koji puno radi da bi zaradio za osnovne potrepštine. Šegrt je svog šefa Salvatorea, kojeg glumi riječki glumac Bruno Nacinovich. Tu je i Paola, djevojka u koju se Bruno zaljubi, a koju igra Carolina Gonnelli. Divno je biti dio jedne ovakve televizijske produkcije - rekao je Braić.

image

Hotel Portofino

image

serija Portofino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:59