ČETVRTA SEZONA

Objavljen je trailer za hit seriju ‘Emily u Parizu‘: Nikako da se izvuče iz ljubavne zavrzlame...

Lucas Bravo i Lily Collins, Netflix, Emily in Paris, treća sezona

 Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia
Prvi dio na platformi će biti dostupan od 15. kolovoza, a nastavak 12. rujna

Negativnim kritikama, kontroverzi oko nominacija za Zlatni globus te nezadovoljstvu dijela francuskih gledatelja unatoč, serija slavnoga producenta Darrena Stara ("Beverly Hills", "Melrose Place", "Seks i grad", "Younger") "Emily u Parizu" na pragu je četvrte sezone koja će se na Netflixu, kao i treća sezona "Bridgertona", prikazivati u dva dijela. Prvi dio na platformi će biti dostupan od 15. kolovoza, a nastavak je 12. rujna.

image

Lily Collins, Lucien Laviscount, četvrta sezona ‘Emily u Parizu‘

Netflix/planet/profimedia/Netflix/planet/profimedia

Ovih dana Netflix je gledatelje serije počastio najavom četvrte sezone, u kojoj se prpošna i energična Amerikanka Emilly (Lily Collins) nalazi na pravom ljubavnom raskrižju.

Iako i sama priznaje da je Pariz pun privlačnih muškaraca, Emily nikako da se izvuče iz svoje ljubavne zavrzlame. Prošla sezona završila je, prisjetimo se, prekidom Gabrielova (Lucas Bravo) vjenčanja s Camille (Camille Razat) i njenom objavom trudnoće te okončanjem Emilyine veze s Alfiejem (Lucien Laviscount), no ljubavni trokut i dalje je na snazi. Gabriel ili Alfie? - neodlučna je Emily, čiji ljubavni život sada već pomalo ljuti i njenu šeficu Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). Hoće li ova pričljiva Amerikanka napokon uvesti red u svoj ljubavni život i donijeti ispravnu odluku? Tko je ‘onaj pravi‘ za nju? Sve ljubavne peripetije bit će, srećom, lakše uz podršku omiljene joj prijateljice Mindy (Ashley Park).

Osim ljubavne drame, u seriji koja, slično kao i "Seks i grad", u središte stavlja odnose s muškarcima i modu, nezapaženo, zasigurno, neće proći niti Emilyini modni odabiri, koji su i dosad bili tema internetskih rasprava.

Bilo kako bilo, za određene gledatelje ‘Emily‘ bi mogla biti upravo ona opuštajuća ljetna zabava koju traže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. kolovoz 2024 09:59