SKANDAL NA SETU "MEGALOPOLISA"

Pojavile se snimke na kojima Francis Ford Coppola pokušava ljubiti mlade statistice

Francis Ford Coppola

 Sameer Al-doumy/Afp
Sve se događalo tijekom snimanja scene u noćnom klubu, a Coppola ljubi djevojke koje su se zbog potreba snimanja na setu pojavile u toplesu

Francis Ford Coppola optužen je za neprimjereno ponašanje. U optjecaju su nove snimke legendarnog redatelja, koje je objavio magazin Variety, nastale na setu njegovog novog filma "Megalopolis" na kojoj 85-godišnji oskarovac, kako se čini, pokušava ljubiti mlade statistice tijekom scene koja se odvija u noćnom klubu.

Zbilo se to dva mjeseca nakon što je The Guardian objavio članak u kojem se navodi kako je snimanje filma, koji je prije nekoliko mjeseci imao premijeru u Cannesu a uskoro kreće u distribuciju, obilježilo "kaotično ponašanje", optužujući Coppolu kako je mlade statistice pokušavao dovabiti da mu sjednu u krilo, te ljubiti njihove kolegice koje su se zbog potreba snimanja na setu pojavile u toplesu. Coppolin glasnogovornik zasad nije komentirao nove video snimke, a Coppola je u razgovoru za New York Times zanijekao sve ove optužbe.

image

Kadar iz Coppolina filma "Megalopolis"

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

- Majka me je učila da žene moram poštovati. Da, postoji fotografija snimljena na setu na kojoj ja jednu djevojku ljubim u obraz. No, tu je fotografiju snimio otac djevojke koju poznajem od njene devete godine - kazao je Coppola i dodao:

- Ja nisam osoba koja bi na ovakav nametljiv način pokazivala svoje emocije. Suviše sam sramežljiv za takvo što - rekao je redatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 19:37