PRIPREME ZA L.A.

Spektakl za kraj: Tom Cruise će skočiti s padobranom i tako zatvoriti Olimpijske igre u Parizu

Tom Cruise

 Oli Scarff/Afp
Glumac će u videu avionom nositi zastavu od Francuske do Kalifornije te će skočiti padobranom niz kultni znak Hollywooda, kako pišu američki mediji

Tom Cruise (62) najvjerojatnije će zatvoriti Olimpijske igre u Parizu. Poznati glumac će se navodno za kraj ovogodišnjeg spektakla padobranom spustiti na znak Hollywooda u Los Angelesu, koji će 2028. godine biti domaćin Olimpijskih igara, piše TMZ.

Glumac je svoju vratolomiju navodno snimio još u ožujku, a izvor za strane medije je rekao kako nitko nije pretpostavio da bi to moglo biti povezano s Olimpijskim igrama.

Navodno snimka prikazuje glumca kako putuje avionom noseći zastavu od Francuske do Kalifornije te završava njegovim skokom padobranom niz kultni znak Hollywooda.

Cruise je poznat po tome da većinu opasnih vratolomija na snimanjima filmova izvodi sam bez pomoći kaskadera.

image

Tom Cruise

Oli Scarff/Afp

Kako pišu američki mediji, iza ovog projekta stoji produkcijska tvrtka ‘Fulwell 73‘, a njihova je namjera obilježiti primopredaju s Los Angelesom u kombinaciji s atrakcijama koje će se održavati uživo.

Cruise je još 2004. godine uoči ljetnih Olimpijskih igara u Ateni pomogao nositi baklju kroz Los Angeles.

Glumac je poznat po sportskoj disciplini koja ga drži u izvanrednoj formi. Ranije je za Men‘s Health otkrio što sve radi da bi bio fit.

- Vožnja kajakom, mačevanje, traka za trčanje, utezi, planinarenje... Nema što ne radim - rekao je. Osim toga, tri dana tjedno trenira s utezima te vježba kardio, a dva dana tjedno se bavi vanjskim aktivnostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 13:35